Ηράκλειο

Αγία Τριάδα: Λόφοι απορριμμάτων «πνίγουν» την ιστορική συνοικία

Απαράδεκτες εικόνες δίπλα από σχολείο - Ακόμη αναζητείται λύση στην αποκομιδή των απορριμμάτων

Λόφοι σκουπιδιών σχηματίζονται συχνά σε ευαίσθητα σημεία της ιστορικής συνοικίας της Αγίας Τριάδας, με τους δημότες να διαμαρτύρονται για τις απαράδεκτες αυτές εικόνες.

Πρόκειται για ένα σημείο το οποίο βρίσκεται μια ανάσα από σχολείο και δίπλα από Ιερό Ναό.

Υπάρχουν βλάβες στον εξοπλισμό, η απάντηση που έλαβε δημότισσα η οποία εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της προς την υπηρεσία Καθαριότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο… ένα μικρό απορριμματοφόρο μπορεί να διασχίσει τα στενά δρομάκια της Αγίας Τριάδας για την περισυλλογή των σκουπιδιών, όμως οι βλάβες είναι συχνές στο πεπαλαιωμένο όχημα,  με συνέπεια το πρόβλημα να επιδεινώνεται.

Το γεγονός επιβεβαιώνει και ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου της Αγίας Τριάδας, ο οποίος είχε λάβει την υπόσχεση από τον Δήμο, ότι πέρυσι τον Νοέμβριο, το ζήτημα θα είχε αντιμετωπιστεί με την προμήθεια δύο μικρών απορριμματοφόρων. Κάτι ωστόσο που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Χάρη Μαμουλάκη, σε έναν μήνα αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο για την προμήθεια 2 μικρών απορριμματοφόρων, ώστε το ζήτημα με την καθαριότητα στην Αγία Τριάδα, να επιλυθεί το Καλοκαίρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια