Μπαμπάς έγινε ο Στάθης Καραταράκης μετά το σοβαρό τροχαίο

Ηράκλειο
Μπαμπάς έγινε ο Στάθης Καραταράκης μετά το σοβαρό τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεννήθηκε ένα υγιέστατο κοριτσάκι - Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είναι στο σπίτι του

Το πρώτο παιδάκι του Στάθη Καραταράκη ήρθε στη ζωή πριν από λίγες μέρες προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρη την οικογένειά του που μαζί με τον ποδοσφαιριστή πέρασαν πολλές εβδομάδες αγωνίας.

Ο Στάθης τις τελευταίες εβδομάδες αναρρώνει στο σπίτι του μακριά από τη ΜΕΘ και τη Νευροχειρουργική Κλινική όπου νοσηλευόταν και πλέον είναι δίπλα στο πρώτο του παιδάκι, αφού η γυναίκα του γέννησε πριν από λίγες μέρες ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο πατέρας του 29χρονου ποδοσφαιριστή κ. Σήφης Καραταράκης, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί Σου» για την ελπίδα που μπήκε ξανά στην οικογένειά του μαζί με την άφιξη αυτού του νέου μέλους:

«Ήμασταν στο νοσοκομείο ακόμα (σ.σ. όταν γέννησε). Η αντίδραση ήταν ότι… τον ένιωθα στιγμές που καταλάβαινε και τον έβλεπα, ας πούμε, στα μάτια μέσα ότι έκρυβε τον πόνο του, πού ήθελε να είναι κι έκλαιγε όταν το είδε.».

Στην ερώτηση αν τότε ο Στάθης το είδε το μωρό, ο κ. Καραταράκης απάντησε:

«Ναι βέβαια. Του είχαμε κάνει βιντεοκλήση και το είδε. Ο γιος μου εμένα μου είπε κάποια στιγμή που ήμασταν οι δυο μας, που εκείνη την ώρα ήταν καλά, μου λέει “κοίταξε πως είμαι”».

Και συνέχισε αναφέροντας λόγια του 29χρονου που πονούν: «Αυτό τα λέει όλα. Και μου έδειξε με το χέρι του το σώμα του. Ακριβώς, μου λέει “εγώ τελείωσα”. Έτσι μου είπε, δυστυχώς. Αλλά βέβαια θα τα καταφέρουμε στο τέλος γιατί είναι πολύ δυνατό παιδί ο Στάθης. Θα τα καταφέρουμε.».

Το χρονικό του ατυχήματος

Διερχόμενος οδηγός ΙΧ στη Χριστομιχάλη Ξυλούρη, αφού στάθμευσε καταλαμβάνοντας σχεδόν το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, άνοιξε την πόρτα με συνέπεια το μηχανάκι με τους δυο νεαρούς Ηρακλειώτες να προσκρούσει πάνω της και οι αναβάτες, 29 και 31 ετών αντίστοιχα, να εκσφενδονιστούν ο ένας στο οδόστρωμα και άλλος στις ρόδες του αυτοκινήτου που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα.

Άφωνοι και σοκαρισμένοι οι περίοικοι δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πώς από τη μία στιγμή στην άλλη ο 29χρονος βρέθηκε να παλεύει για τη ζωή του έχοντας υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι από το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου, ο 29χρονος υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου νοσηλεύτηκε για πάνω από 15 μέρες.

Συνεπιβάτης ένας φίλος του Στάθη, ο οποίος και τραυματίστηκε ελαφριά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News