Ηλικιωμένοι και παιδιά γίνονται «ένα» με... πολλά μολύβια & τετράδια

Ηράκλειο
Ηλικιωμένοι και παιδιά γίνονται «ένα» με... πολλά μολύβια & τετράδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη δράση του Κ.Η.Φ.Η. Παλιανής αγκάλιασε το Βενεράτο

Σε μία πολύ γλυκιά και συγκινητική κίνηση προχώρησε το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Παλιανής προς τα μικρά παιδιά που μένουν στο Κέντρο Στέγασης Μεταναστών της Μαλακάσσας.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Δευτέρα ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση σχολικών ειδών από τους ηλικιωμένους ανθρώπους που είναι μέλη του ΚΗΦΗ Παλιανής και λειτουργεί υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ηρακλείου.

Η συγκέντρωση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Δράσης «Τετράδια, Μολύβια, Αγάπη και Χρώματα» του Συλλόγου Εργαζομένων Κ.Η.Φ.Η. Ελλάδος (ΣΕΚΕ).

Σκοπός της δράσης είναι η διαγενεακή σύνδεση ηλικιωμένων και μαθητών καθώς και η συλλογή σχολικών ειδών, που συγκεντρώνονται από όλα τα Κ.Η.Φ.Η. και θα δοθούν στο Κέντρο Στέγασης Μεταναστών της Μαλακάσας για τις ανάγκες των παιδιών που φοιτούν στο νηπιαγωγείο εντός της δομής.

Την προσπάθειά αυτή αγκάλιασαν θερμά από την πρώτη στιγμή οι ηλικιωμένοι του Κ.Η.Φ.Η. Παλιανής και με αρωγούς το Γυμνάσιο και το Δημοτικό Σχολείο Βενεράτου έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα αγάπης αλληλεγγύης και αποδοχής στους ανθρώπους που έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News