Ο Γιώργος Καμίνης σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην ΚΡΗΤΗ TV

Ηράκλειο
Ο Γιώργος Καμίνης σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο στούντιο της ΚΡΗΤΗ TV και συγκεκριμένα στο πλατό της εκπομπής «Κρήτη Σήμερα» βρέθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης

Ο κ. Γιώργος Καμίνης, που βρίσκεται στην Κρήτη με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές, μαζί με κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ, επισκέφτηκε το Λασίθι, και συγκεκριμένα τη Σητεία και την Ιεράπετρα όπου συναντήθηκε με παραγωγούς, με αγρότες και ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, ωστόσο επισκέφτηκε και το νομό Χανίων.

Οι καταστροφές στο Λασίθι, από την πρόσφατη Θεομηνία απασχόλησαν τον κ. Καμίνη κατά τη διάρκεια της επίσκεψή τους στο νομό, όπου όπως τόνισε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» και στο δημοσιογράφο Λευτέρη Κουμαντάκη, «πρέπει να γίνει πάρα πολύ δουλειά στο νομό, καθώς ο κόσμος καταστράφηκε».

Αυτό που είπε μεταξύ άλλων είναι ότι «πρέπει στην Ε.Ε. να εργαστούμε εντατικά για την αποζημίωση των ανθρώπων που υφίσταται καταστροφές στις καλλιέργειές τους, εξαιτίας των καιρικών φαινομένων».

Ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας ότι ένας από τους δύο λόγους που θέλει να μπει στην Ευρωβουλή, είναι ο ρόλος που καλείται να διαδραματίσει η Ευρωβουλή, ο οποίος τα επόμενα δύο χρόνια είναι σημαντικός, όπως τόνισε.  

«Δίνουμε τη μάχη των Ευρωεκλογών για την Ευρώπη και για τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη επειδή πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα δεν είναι σε θέση, ούτε για την Ελλάδα να δώσει τον αποτελεσματικό αγώνα - άλλωστε έχει αποδειχτεί - ούτε και για την Ευρώπη», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης επίσης αναφέρθηκε για την επόμενη ημέρα στο ΚΙΝΑΛ, ενώ αναφέρθηκε στην καταστροφή του εμβληματικού μνημείου από την πυρκαγιά το βράδυ της Δευτέρας, αυτό της Παναγίας των Παρισίων, επίσης μίλησε και για τον «Κλεισθένη».

Δείτε αναλυτικά το απόσπασμα από την εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» με καλεσμένο τον Γιώργο Καμίνη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News