Παραδόθηκε ο δρόμος Γούρνες Χερσόνησος - Στην Κρήτη έρχεται ο Τσίπρας

Ηράκλειο
Παραδόθηκε ο δρόμος Γούρνες Χερσόνησος - Στην Κρήτη έρχεται ο Τσίπρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΟΑΚ: Ο Χρήστος Σπίρτζης στο Ηράκλειο για την παράδοση του έργου

Στο Ηράκλειο έφτασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, λίγο καιρό μετά την τελευταία του επίσκεψη στην Κρήτη.

Αυτή τη φορά, ο λόγος για τον οποίο μετέβη στην πόλη είναι η παράδοση το0υ έργου Γούρνες – Χερσόνησος.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Σπίρτζης «σήμερα παραδίδουμε στην κυκλοφορία το έργο, όμως δεν είναι τα εγκαίνια. Τα εγκαίνια θα γίνουν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μαζί με το δρόμο της Μεσαράς, τη γέφυρα στον Αποσελέμη και μαζί με ολοκληρωμένο το φράγμα το υδραγωγείο και τον αγωγό στον Αποσελέμη. Ο πρωθυπουργός θα είναι εδώ για να κάνει τις ευχάριστες ανακοινώσεις και για το υπόλοιπο οδικό δίκτυο αλλά και τα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης» είπε ο κ. Σπίρτζης.

Αναφορικά με το έργο Γούρνες – Χερσόνησος που δόθηκε σήμερα, Τρίτη, στην κυκλοφορία, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών είπε πως το μόνο που απομένει είναι η κατασκευή δύο κόμβων, εργασίες όμως που δεν θα προκαλέσουν κάποιο εμπόδιο στην κυκλοφορία, όπως επιβεβαίωσε.

Για το δρόμο της Μεσαράς

Σε ότι αφορά το δρόμο της Μεσαράς εξήγησε ότι το χρονοδιάγραμμα τηρείται και παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι βέλτιστες, το έργο θα στις 25 Απριλίου θα έχει ολοκληρωθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News