Ηράκλειο

Ο απολογισμός και η επόμενη ημέρα του τουρισμού στην Κρήτη στο «Ατλαντίς»

Η υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής στο Ηράκλειο

Για τον απολογισμό του έργου του υπουργείου και την επόμενη ημέρα του Τουρισμού στην Κρήτη αναφέρθηκε σε ομιλία της η υπουργός Πολιτισμού κ. Έλενα Κουντουρά σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο.

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς» το βράδυ της Δευτέρας παρέστη ο πρώην υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας κ. Γ. Βαμιεδάκης, ο πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Απ. Φιλιππής, ο νέος Συντονιστής της Ν.Ε. Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Κλαράκης και άλλα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κουρουμπλής παρέστη στην εκδήλωση του απολογισμού της Περιφέρειας Κρήτης και του υπουργείου Τουρισμού, καθώς βρίσκεται στην Κρήτη στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι το μεσημέρι της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν πανηγυρικά εγκαίνια του πάρκου τιμής και μνήμης στον Ρώσο κοσμοναύτη Γιούρι Γκαγκάριν, παρουσία της υπουργού Τουρισμού κ. Έλενας Κουντουρά.

 

 

 

 

  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια