To... 2020 η δίκη των δύο Κρητικών για τα παράνομα «ροζ» βίντεο

Ηράκλειο
To... 2020 η δίκη των δύο Κρητικών για τα παράνομα «ροζ» βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 42χρονος -σήμερα- άνδρας είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τις παθούσες

Σε περίπου 10 μήνες από σήμερα θα γίνει τελικά η δίκη των δύο Κρητικών, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση παραβίασης προσωπικών δεδομένων με θύματα δύο ανυποψίαστες κοπέλες με τις οποίες είχε συνευρεθεί ερωτικά ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων.

Η εκδίκαση της υπόθεσης επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης. Τελικά, η Έδρα ανέβαλε τη δίκη για τις 3 Φεβρουαρίου του 2020.

Όπως έγινε γνωστό, το 2012, ένας 42χρονος -σήμερα- άνδρας είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τις παθούσες.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος φέρεται να είχε τοποθετήσει κάμερα στο χώρο, όπου είχε συνευρεθεί με την κάθε μια από τις δύο γυναίκες.

Ο 42χρονος φέρεται να κατέγραψε τις σεξουαλικές περιπτύξεις που είχε ξεχωριστά με την κάθε μια από τις κοπέλες, χωρίς, ωστόσο, ουδέποτε να τις ενημερώσει γι' αυτήν του την πράξη.

Τελικά, ο 42χρονος φέρεται να «ανέβασε» το επόμενο διάστημα στο internet αποσπάσματα βίντεο με «πρωταγωνιστή» τον ίδιο και την -εκάστοτε- παρτενέρ του να συνευρίσκονται σεξουαλικά.

Το «ανέβασμα» των επίμαχων βίντεο έγινε -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- με τη βοήθεια του 29χρονου -σήμερα- συγκατηγορούμενού του.

Περίπου 3,5 χρόνια μετά την τέλεση των πράξεων που αποτυπώθηκαν παράνομα, οι δύο γυναίκες αντίκρισαν σοκαρισμένες τους εαυτούς τους σε βίντεο που αναπαρήγαγε ιστότοπος πορνογραφικού περιεχομένου.

Αξίζει να τονιστεί ότι στα επίμαχα αποσπάσματα βίντεο, το πρόσωπο του 42χρονου δεν φαινόταν, μετά από ειδική επεξεργασία -στην οποία προφανώς- είχε υποβληθεί.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι δύο Κρητικοί ηλικίας 42 και 29 ετών.

Ο πρώτος κατηγορείται για αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου και επεξεργασία και μετάδοση σε μη δικαιούμενα πρόσωπα ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, κατά συρροή.

Ο νεαρότερος κατηγορούμενος βαρύνεται με την κατηγορία της επεξεργασίας και μετάδοσης ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, κατά συρροή.

Αμφότεροι είναι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News