Επιστρέφει σπίτι του ο Μάριος μετά το σοβαρό τροχαίο

Ηράκλειο
Επιστρέφει σπίτι του ο Μάριος μετά το σοβαρό τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενα μικρό «θαύμα» ζει η οικογένεια του Μάριου καθώς πάει από το καλό, στο καλύτερο

Το δικό της «θαύμα» ζει η οικογένεια του Μάριου Πατσαδάκη ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στο Ηράκλειο και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Αν και μέχρι σήμερα είχε προγραμματιστεί να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης, ανατράπηκαν τα δεδομένα αφού ο 25χρονος κάνει ενθαρρυντικά βήματα προόδου και επιστρέφει, εκτός απροόπτου, την Τρίτη στη ζεστασιά του σπιτιού του και θα κάνει Πάσχα με την οικογένειά του. 

«Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, το θέλει η ψυχή του»

Όπως ανέφερε συγκινημένη η μητέρα του 25χρονου Νίκη Ασκορδαλάκη στο neakriti.gr «ο γιατρός του γιου μας λέει ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος και το θέλει η ψυχή του. Πριν καν πάμε σε κέντρο αποκατάστασης, ο Μάριος έκανε μόνος του τόσα «βήματα». Τώρα θα αλλάξει και η ψυχολογία του όταν επιστρέψει στο σπίτι του. Καταλαβαίνει αυτά που του λέμε, απλά δεν μπορεί να επικοινωνήσει. Τον βγάζουμε βόλτα με το αναπηρικό καροτσάκι και αναγνωρίζει τους φίλους του που τον επισκέπτονται. Κάθε μέρα είναι και καλύτερα…».

(Φίλοι και γνωστοί έχουν ήδη δημιουργήσει την συγκινητική αυτή φωτογραφία προετοιμάζοντας την επιστροφή του Μάριου στο σπίτι)

Σύμφωνα με τη μητέρα του, έχει στραφεί ήδη σε ένα κέντρο αποκατάστασης στο Ηράκλειο ώστε με επισκέψεις στο σπίτι, οι ειδικοί να βοηθήσουν το Μάριο να γίνει και πάλι καλά. Αρχικά προβλέπονται λογοθεραπείες και φυσικοθεραπείες και βήμα-βήμα ελπίζεται ότι ο 25χρονος θα ξεπεράσει τον «Γολγοθά» που άρχισε να ανεβαίνει την 8η Φεβρουαρίου οπότε ενεπλάκη στο φρικτό ατύχημα που άλλαξε τη ζωή του και οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό του. Μάλιστα υπεβλήθη σε επεμβάσεις και πάλεψε αρκετό χρονικό διάστημα στην εντατική, ενώ δεν διαθέτει καν ασφάλεια. Σε όλη αυτή τη διαδρομή στο πλευρό της οικογένειας βρέθηκαν γνωστοί αλλά και άγνωστοι, καθώς δεκάδες Κρητικοί βοήθησαν οικονομικά ώστε να καλυφθούν τα καθημερινά και δυσβάσταχτα έξοδα του νεαρού.

Οι Κρητικοί στάθηκαν στο πλευρό του 25χρονου

Όπως σημειώνει για πολλοστή φορά η μητέρα του 25χρονου «θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για το βοήθειά του. Συγκεντρώθηκαν χρήματα που μας βοήθησαν και φυσικά και από εδώ και στο εξής θα μας βοηθήσουν καθώς τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα και δεν καλύπτονται από ασφαλιστικό ταμείο».

Το σοβαρό τροχαίο

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος τραυματίστηκε στις 8 Φεβρουαρίου όταν η μηχανή την οποία οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην οδό Κωνσταντινίδη στο Ηράκλειο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η μηχανή μετατράπηκε σε μάζα σιδερικών και ο Μάριος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και τα πόδια.

Ο πατέρας του Μάριου έχει «φύγει» από τη ζωή, η μητέρα του άφησε τη δουλειά της από την 8η Φεβρουαρίου που σημειώθηκε το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή τους. Μετά από τις διαδοχικές επεμβάσεις και τη νοσηλεία στην εντατική, νοσηλεύεται πλέον σε κλινική του Βενιζελείου περιμένοντας να επιστρέψει στο σπίτι του όπου έχει μπροστά του ένα μακρύ δρόμο…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News