Ηράκλειο

Εργασίες ασφαλτόστρωσης ξεκινούν στο Μαλεβίζι

Στόχος είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες στους δρόμους του Δήμου

Εκτεταμένες παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου και σε κοινόχρηστους χώρους πρόκειται να γίνουν στο Μαλεβίζι έπειτα από σύμβαση που υπέγραψε ο δήμαρχος για τη βελτίωση της οδοποιίας.

Στόχος είναιτη βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας και η αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής. Ανάλογες εργασίες, προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα και σε άλλες Τοπικές Κοινότητες του Μαλεβιζίου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε:

«Όπως και όλη η Κρήτη, έτσι κι εμείς στο Μαλεβίζι είχαμε έναν δύσκολο χειμώνα με έντονα καιρικά φαινόμενα. Αποκαθιστούμε σταδιακά τις ζημιές σε όλο το Μαλεβίζι με στοχευμένες παρεμβάσεις και εργασίες αποκατάστασης.

Έτσι και στο Καμάρι, αυτόν τον πανέμορφο οικισμό που πρόσφατα μάλιστα απέκτησε και ένα νέο μουσείο, το Μουσείο Οίνου και Αμπέλου, το οποίο στοχεύουμε να το αξιοποιήσουμε προσελκύοντας Έλληνες και ξένους επισκέπτες, προχωράμε σε εκτεταμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης των κοινόχρηστων χώρων.

Σύμμαχός μας σε αυτή την προσπάθεια είναι η Περιφέρεια Κρήτης και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμη συμβολή του και σε αυτό το έργο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νίκο Χατζάκη για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στην περιοχή του και να συγχαρώ τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας και για αυτό το αποτέλεσμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια