Στο σκαμνί ο θείος που φέρεται να βίαζε τον ανιψιό του

Ηράκλειο
Στο σκαμνί ο θείος που φέρεται να βίαζε τον ανιψιό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 59χρονος φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά τον 10χρονο ο οποίος, μάλιστα, είναι και ανιψάκι του

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα Δευτέρα ο 59χρονος που αντιμετωπίζει την κατηγορία του κατ’ εξακολούθηση βιασμού του 10χρονου ανιψιού του από το 2016. Ο 59χρονος άνδρας πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και σήμερα, στις 11:30 το πρωί, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ολόκληρη πάντως η τοπική κοινωνία, και όχι μόνο, παρακολουθεί μουδιασμένη την είδηση περί σεξουαλικής κακοποίησης του ανήλικου αγοριού από τον 59χρονο άνδρα, ο οποίος συνελήφθη μετά από αστυνομική έρευνα στο Ηράκλειο.

Κατόπιν καταγγελιών, ο 59χρονος βρισκόταν υπό παρακολούθηση τις τελευταίες ημέρες. Οι άνδρες της Αστυνομίας, μετά από έρευνα στο σπίτι του, προχώρησαν στη σύλληψή του. Προχθές Σάββατο το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ την ίδια στιγμή ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός πως η κακοποίηση του 10χρονου αγοριού είναι μόνο η μία από τις πολλές πτυχές της υπόθεσης.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αστυνομικοί προσπαθούσαν πολύ μεγάλο διάστημα να “δέσουν” την υπόθεση, η οποία φαίνεται ότι εξελισσόταν τα τελευταία τρία χρόνια. Ο 59χρονος φαίνεται να κακοποιούσε το αγοράκι 10 ετών, το οποίο μάλιστα είναι και ανιψάκι του, συστηματικά. Αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν επειδή κινείτο ανάμεσα στην πόλη του Ηρακλείου και σε κωμόπολη της ενδοχώρας, απ' όπου κατάγεται και το παιδάκι. Η σύλληψή του έγινε την Παρασκευή, ενεργοποιώντας το αυτόφωρο, καθώς υπήρχαν ευρήματα στο σπίτι του και είχαν να κάνουν με την παράνομη κατοχή ενός όπλου. Οι άνδρες της Αστυνομίας τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το... κουβάρι της υπόθεσης. Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχουν ανατριχιαστικά στοιχεία για τη συστηματική σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News