Τη Δευτέρα η απολογία του 59χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε τον ανήλικο ανιψιό του

Ηράκλειο
Τη Δευτέρα η απολογία του 59χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε τον ανήλικο ανιψιό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προθεσμία πήρε για να απολογηθεί τη Δευτέρα ο 59χρονος άνδρας

Τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα ο 59χρονος, που αντιμετωπίζει την κατηγορία του κατ’ εξακολούθηση βιασμού του 10χρονου ανιψιού του από το 2016.

Ο 59χρονος άνδρας πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και το πρωί της Δευτέρας στις 11:30 αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία και όχι μόνο από το άκουσμα της χθεσινής είδησης  περί σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανήλικου αγοριού από 59χρονο άνδρα, ο οποίος συνελήφθη μετρά από αστυνομική έρευνα στο Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται πως ο 59χρονος βρισκόταν υπό παρακολούθηση τις τελευταίες ημέρες έχει συλληφθεί και οδηγείται το πρωί του Σαββάτου στον εισαγγελέα, ενώ την ίδια στιγμή ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός πως η κακοποίηση του 10χρονου αγοριού είναι μόνο η μία από τις πολλές πτυχές τις υπόθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Έλλης Κοκάλη, το οποίο παρουσιάστηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, το βράδυ της Παρασκευής, αστυνομικοί προσπαθούσαν πολύ μεγάλο διάστημα να «δέσουν» την υπόθεση, η οποία φαίνεται ότι εξελισσόταν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο 59χρονος φαίνεται να κακοποιούσε το αγοράκι 10 ετών, το οποίο μάλιστα είναι και ανιψάκι του, συστηματικά. Αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν επειδή κινείτο ανάμεσα στην πόλη του Ηρακλείου και σε κωμόπολη της ενδοχώρας απ' όπου κατάγεται και το παιδάκι.

Τον 59χρονο κατάφεραν να τον συλλάβουν την Παρασκευή, ενεργοποιώντας το αυτόφωρο, καθώς υπήρχαν ευρήματα στο σπίτι του και είχαν να κάνουν με την παράνομη κατοχή ενός όπλου.

Τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το... κουβάρι της υπόθεσης, ενώ φαίνεται ότι υπάρχουν ανατριχιαστικά στοιχεία για τη συστηματική σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού.

Το πρωί του Σαββάτου οδηγείται στον εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν την έρευνα γύρω από τις ενδείξεις που υπάρχουν, ότι η δράση του δεν έχει σταματήσει στο 10χρονο αγόρι.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο η δράση του να είχε επεκταθεί κι άλλο μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και ευρύτερα, με θύματα και άλλα ανήλικα παιδιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News