default-image

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν

Ηράκλειο
Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο αλλοδαποί ηλικίας 28 και 29 ετών συνελήφθησαν για πλαστογραφία πιστοποιητικών στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Δεν τα κατάφεραν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο με προορισμό το Βέλγιο δύο άνδρες αλλοδαποί, οι οποίοι προσπάθησαν να περάσουν από τον έλεγχο του αεροδρομίου, με πλαστά πιστοποιητικά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», με τους δύο άνδρες να συλλαμβάνονται και να σχηματίζεται σε βάρους τους δικογραφία.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών στον Αερολιμένα Ηρακλείου, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στο Βέλγιο.

Συνελήφθησαν, σήμερα (12.04.2019) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» 2 αλλοδαποί ηλικίας 28 και 29 ετών για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας και Ισπανίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό το Βέλγιο.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News