Για τον Γιώργο Κατσαπρακάκη η 12η Απριλίου είναι πλέον... ξεχωριστή ημέρα

Κρήτη
Για τον Γιώργο Κατσαπρακάκη η 12η Απριλίου είναι πλέον... ξεχωριστή ημέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χθες, μέχρι και νωρίς το μεσημέρι ακόμη τον έψαχναν γιατί είχε χαθεί και σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια του

Μια ξεχωριστή ημέρα σήμερα για την οικογένεια Κατσαπρακάκη που μέχρι και χθες το πρωί ζούσε ώρες αγωνίας, αναζητώντας ίχνη του δικού της ανθρώπου, που είχε χαθεί σε περιοχή του δήμου Αρχανών - Αστερουσίων.

Και αυτό γιατί ο Γιώργος Κατσαπρακάκης έχει γενέθλια σήμερα, κλείνοντας αισίως τα 47χρόνια της ζωής του.

Η οικογένεια του έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη για τον δικό της άνθρωπο που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική του Βενιζέλειου νοσοκομείου του Ηρακλείου, φυσικά εκτός κινδύνου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, σήμερα. Γιορτάζουμε τα γενέθλια του αδερφού μου που φέτος είναι ξεχωριστά. Μετά από τόση αγωνία που περάσαμε αφότου χάθηκε, τελικά όχι μόνο βρέθηκε αλλά είναι ζωντανός κάνοντας μας και κάνοντας και στον εαυτό του το καλύτερο δώρο», ανέφερε ανακουφισμένος πλέον στο neakriti, ο  αδερφός του Άγγελος Κατσαπρακάκης.

Η 12η Απριλίου του 2019 σίγουρα από εδώ και στο εξής θα είναι μία ξεχωριστή ημέρα για την οικογένεια Κατσαπράκάκη και κυρίως για τον Γιώργο, που αν μη τι άλλο στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του. Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της περασμένης Τρίτης ο ίδιος είχε ξεκινήσει από τα Πραιτώρα είχε σκοπό να μεταβεί στο κτηματολόγιο στο Τεφέλι, Ωστόσο έχασε το δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει σε μία χαράδρα και για δύο 24ώρα να παραμένει άφαντος.

«Τελικά η περιπέτεια του αδερφού μου είχε αίσια κατάληξη. Είναι εξασθενημένος καθώς βρέθηκε αφυδατωμένος αλλά κατά τα άλλα είναι σε καλή κατάσταση. Από ότι μας είπε πήρε λάθος δρόμο , έπεσε σε χαράδρα ,σφήνωσε σε κλαδιά και σκίστηκαν τα ρούχα του.  Σίγουρα ήταν τυχερός αφού ο άντρας που τον βρήκε , πήγε για να κάψει κλαδιά στο χωράφι του και άκουσε μια φωνή να καλεί σε βοήθεια», αναφέρει ο κ. Κατσαπρακάκης,

Πλέον η εξαφάνιση ανήκει στο παρελθόν και ζητούμενο για τον Γιώργο Κατσαπρακάκη είναι να γίνει καλά και να επιστρέψει σπίτι, επιστρέφοντας παράλληλα η ηρεμία και η γαλήνη στην οικογένεια που την έχει τόσο ανάγκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News