Βρέθηκε ζωντανός ο αγνοούμενος Γιώργος Κατσαπρακάκης

Ηράκλειο
Βρέθηκε ζωντανός ο αγνοούμενος Γιώργος Κατσαπρακάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ζωντανός βρέθηκε ο - μέχρι πρότινος - αγνοούμενος, Γιώργος Κατσαπρακάκης.

 Ο 52χρονος, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από το πρωί της Τρίτης, βρέθηκε στο χωριό Τεφέλι του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, με ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Χάρακα, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος παρέμενε εξαφανισμένος από το πρωί της Τρίτης και  επρόκειτο να πάει στο κτηματολόγιο. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Τηλεφώνησε σε συγγενικό του πρόσωπο, αναφέροντας: «Έχω πέσει, τα ρούχα μου βράχηκαν και τα έχω απλώσει σε μία ελιά, αλλά δεν ξέρω που βρίσκομαι...». 

Η αγωνία κορυφωνόταν για την οικογένεια που σήμερα νωρίς το μεσημέρι έμαθε την πιο ευχάριστη είδηση. Ότι ο άνθρωπος τους βρέθηκε και μάλιστα ζωντανός. Όπως έγινε γνωστό, ένας αγρότης που έκαιγε λιόκλαδα στην περιοχή, αντιλήφθηκε μία "κίνηση"  στην περιοχή και συγκεκριμένα σε μία ρεματιά,  γεγονός που τον οδήγησε στο να συναντήσει τον αγνοούμενο. 

Στο Βενιζέλειο όπου και μεταφέρθηκε, υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του, τους δικούς τους ανθρώπους. 

Σημειώνεται ότι την είδηση επιβεβαίωσε στο neakriti.gr συγγενικό πρόσωπο του κ. Κατσαπρακάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News