Ταλαιπωρίας… συνέχεια στο ΒΟΑΚ - «Κολλημένοι» στην κίνηση οι οδηγοί

Ηράκλειο
Ταλαιπωρίας… συνέχεια στο ΒΟΑΚ - «Κολλημένοι» στην κίνηση οι οδηγοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τεράστιες ουρές στην περιοχή των Γουβών

Καθημερινή είναι η ταλαιπωρία για τους οδηγούς που κινούνται επί του Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ).

Κι αυτό γιατί, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το πρωί της Πέμπτης, οι «ουρές» των οχημάτων που δημιουργούνται στο ρεύμα Ηράκλειο - Χερσόνησος, στο ύψος του κόμβου Γουβών, είναι τεράστιες.

Το μποτιλιάρισμα είναι συχνό στην περιοχή, λόγω των εργασιών που εκτελούνται στο τμήμα Γούρνες - Χερσόνησος του οδικού δικτύου.

Τη φωτογραφία απέστειλε στο neakriti.gr αγανακτισμένος οδηγός, σχολιάζοντας, χαρακτηριστικά: «Είσοδος κόμβου γουβών. Εγκεφαλικό.».

Εν συνεχεία, γιατρός που μετακινείται καθημερινά από το δρόμο προκειμένου να πάει από το Ηράκλειο στο Οροπέδιο Λασιθίου όπου εργάζεται, καταγγέλλει στο neakriti.gr την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί σε καθημερινή βάση: 

«Για να πάω στη δουλειά μου κάνω μιάμιση ώρα, ενώ πριν ξεκινήσουν οι εργασίες έφτανα στο Οροπέδιο Λασιθίου σε 50 – 55 λεπτά» τονίζει αγανακτισμένος ο καταγγέλλων που κάθε μέρα έρχεται αντιμέτωπος με ένα μποτιλιάρισμα για… γερά νεύρα.

«Στην τελική ευθεία οι εργασίες»

Πάντως, από ην πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΚ, κ. Γιώργος Αγαπάκης, δηλώνει ότι βρίσκονται στην τελική ευθεία οι εργασίες στο νότιο κλάδο, όπως και στη μεγάλη γέφυρα 440 μέτρων μήκους, με τον ίδιο να εκτιμά ότι είναι θέμα ημερών η παράδοση του έργου σε κυκλοφορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτες εργασίες ξεκίνησαν το 2013 και με τα χρονοδιαγράμματα να τινάζονται στον αέρα, εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων και εμποδίων.

Ενώ σε διάστημα 3 μηνών αναμένεται να ολοκληρωθούν εργασίες στους συνδετήριους δρόμους, εργασίες οι οποίες δεν θα επηρεάσουν την βασική αρτηρία του έργου, όπως ξεκαθάρισε ο Γιώργος Αγαπάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News