Τα ξίφη τους διασταυρώνουν συμπολίτευση και αντιπολίτευση στο «Ελεύθερο Σημείο»

Ηράκλειο
Τα ξίφη τους διασταυρώνουν συμπολίτευση και αντιπολίτευση στο «Ελεύθερο Σημείο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με φόντο τα τεχνικά έργα και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια της κατασκευής τους

Συμπολίτευση και αντιπολίτευση του Δήμου Ηρακλείου διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τηλεοπτικό αέρα το βράδυ της Πέμπτης στις 22:15 ζωντανά στην εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» της ΚΡΗΤΗ TV με τον Λευτέρη Συμβουλάκη με φόντο τα τεχνικά έργα και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια της κατασκευής τους.

Κόλπος Δερματά, ανάπλαση Δικαιοσύνης - Ίδης, Καπετανάκειο, αποκατάσταση λακκουβών, παιδικές χαρές είναι μόνο λίγα από τα έργα για την εξέλιξη των οποίων ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης θα κληθεί να δώσει απαντήσεις.

Ζωντανά στο στούντιο της ΚΡΗΤΗ TV και οι εκπρόσωποι των παρατάξεων του Γιάννη Κουράκη και του Ηλία Λυγερού οι κύριοι Νίκος Γιαλιτάκης και Μπάμπης Κουτρούλης αντιστοίχως.

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα.

Ο σφυγμός της τοπικής και κεντρικής επικαιρότητας σε μια εκλογική χρονιά και τα καρδιοχτύπια των πρωταγωνιστών καταγράφεται από μια διαφορετική προσέγγιση με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και απόψεις από προσκεκλημένους και πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με το δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη από την Κρήτη ΤV,  στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση δίνοντας στον κάθε πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε επίπεδο Δήμων αλλά και Περιφέρειας.

Κάθε Πέμπτη στις 10:15 το βράδυ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News