Ηράκλειο

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηρακλείου

Όλη νέα σύνθεση

Συστάθηκε, την Τρίτη 9 Απριλίου, το νέο διοικητικό όργανο της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου.

Η νέα σύνθεση του εφταμελούς Διοικητικού Συμβούλιου προέκυψε με ομόφωνη απόφαση των εκλεγμένων συμβούλων και έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Κριαράς Ανδρέας
Αντιπρόεδρος: Χουστουλάκης Μιχάλης
Γραμματέας: Χρυσοφάκη Ζουμπουλιά
Ταμίας: Λενακάκης Γιώργος
Μέλος: Σλάβικ Κάρολος
Μέλος: Γραμματικάκης Λευτέρης
Μέλος: Ανδρεαδάκης Δημήτρης

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Στην συνέχεια ο νέο-εκλεγμένος Πρόεδρος της Ένωσης παρέλαβε από το Πρόεδρο Εφορευτικής Επιτροπής το φάκελο των εκλογών 2019 και των ευχαρίστησε όπως και τα υπόλοιπα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής για την άψογη διενέργεια και ολοκλήρωση των εκλογών. Το ΔΣ, μετά από γόνιμη συζήτηση κατέληξε ομόφωνα στην ακόλουθη ανακοίνωση :

Οι Εκλογές των νέων Διοικητικών Οργάνων της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου καθώς και το αποτέλεσμα τους ανέδειξε τις οργανωτικές ικανότητες της Ένωσης, την ομαδική δράση των μελών της καθώς και την ισχυροποίηση του ταξικού της χαρακτήρα.

Η αύξηση των ψηφισάντων κατά 60% σε σχέση με της Εκλογές του 2016 δεν είναι τυχαία. Δηλώνει την πεποίθηση των συνταξιούχων ότι μόνο με τους αγώνες και διεκδικήσεις μπορούν οργανωμένοι σε ένα ισχυρό, ταξικά προσανατολισμένο σωματείο, να ακυρώσουν συνεργαζόμενοι με άλλες σωματειακές οργανώσεις τις αντιλαϊκές και αντεργατικές πολιτικές της κυβέρνησης και της ΕΕ. Το νέο ΔΣ της Ένωσης θα συμβάλει με όλες τις του δυνάμεις σε αυτήν την πάλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια