Νέα Δημοκρατία: «Ασφάλεια: Προϋπόθεση ελευθερίας και δημιουργίας!»

Ηράκλειο
Νέα Δημοκρατία: «Ασφάλεια: Προϋπόθεση ελευθερίας και δημιουργίας!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Πέμπτη,11 Απρ 2019, 18:00
Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου
Εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Λευτέρη Αυγενάκη για τις προοπτικές ανάπτυξης σε όλους τους τομείς

Η Δημόσια Ασφάλεια, οι προοπτικές του Τουρισμού στην Κρήτη και οι προτάσεις της Νέας Δημοκρατία για τους τομείς αυτούς, θα αποτελέσουν τους άξονες γύρω από τους οποίους θα κινηθούν οι επόμενες δύο εκδηλώσεις της πρωτοβουλίας «Η Αλλαγή που Αξίζουμε» του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ – Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, στο νομό Ηρακλείου.

Η εκδήλωση για τη Δημόσια Ασφάλεια με θέμα: «Ασφάλεια: Προϋπόθεση ελευθερίας και δημιουργίας!» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 και ώρα 6:00μ.μ., στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μινώα Πεδιάδας (Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου), στο Αρκαλοχώρι.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ για το θέμα θα τοποθετηθεί και ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Γρηγόρης Ροκαδάκης.

Αργότερα, το βράδυ της Πέμπτης, θα ακολουθήσει η εκδήλωση της πρωτοβουλίας για τον Τουρισμό με τίτλο «Κρήτη: χτίζοντας ένα παγκόσμιο τουριστικό Βrand» η οποία θα λάβει χώρα στα Μάλια, στις 8:15 μ.μ. και θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Καταστήματος Μαλίων.

Αναφορικά με τις προοπτικές του τουρισμού στην Κρήτη και την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου brand θα το τοποθετηθούν ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Τομεάρχης Τουρισμού ΝΔ – Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, και η Α’ Αντιπρόεδρος Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Πρόεδρος Συλλόγου Ξενοδόχων Ζακύνθου κα Χριστίνα Τετράδη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News