Ηράκλειο

5 αλλοδαποί συνελήφθησαν με πλαστά διαβατήρια

Επιχείρησαν να φύγουν από την Κρήτη με προορισμό χώρες της Ευρώπης

Με πλαστά διαβατήρια προσπάθησαν να «ανοίξουν τα φτερά» τους 5 αλλοδαποί, ηλικίας από 31 έως 42 ετών.

Τα 5 άτομα συνελήφθησαν, την Κυριακή 7 Απριλίου, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» ενώ προσπαθούσαν να ταξιδέψουν, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, στην Γαλλία, την Ολλανδία και το Βέλγιο.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι αλλοδαποί έδειξαν πλαστά διαβατήρια αρχών Τσεχίας και Ισπανίας προκειμένου να αναχωρήσουν από την Κρήτη.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δείτε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Γαλλία, την Ολλανδία και το Βέλγιο

Συνελήφθησαν, χθες (07.04.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης»  5 αλλοδαποί ηλικίας από 31 έως 42 ετών για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα  αρχών Τσεχίας και Ισπανίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την τη Γαλλία την Ολλανδία και το Βέλγιο.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια