Ηράκλειο

Ο Δημήτρης Κλαράκης νέος γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Μετά την παραίτηση του Γιάννη Παυλιδάκη, εκλέχτηκε ο διάδοχός του

Ο Δημήτρης Κλαράκης είναι ο νέος γραμματέας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου που πραγματοποιήθηκε το απόγευαμα της Κυριακής.

Ο κ. Κλαράκης, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν αναπληρωτής συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, αποτελεί το διάδοχο του Γιάννη Παυλιδάκη.

Η εκλογή του Δημήτρη Κλαράκη έγινε παμψηφεί, ενώ στη θέση του αναπληρωτή συντονιστή εκλέχτηκε ο Νίκος Δρακάκης.

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή του Δημήτρη Κλαράκη

Το γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του κυβερνώντος κόμματος, έστειλε ανακοίνωση σχετικά με τη διαδικασία που προηγήθηκε και εκλέχθηκε ο Δημήτρης Κλαράκης στη θέση του Γιάννη Παυλιδάκη που παραιτήθηκε προ ημερών.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο σύντροφος Γιάννης Παυλιδάκης, ως Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ νομού Ηρακλείου έδωσε πολλές και δύσκολες μάχες, με τη συνέπεια και την ανιδιοτέλεια  που τον χαρακτηρίζει, με αγωνιστική προσήλωση στις ιδέες και στα οράματα της αριστεράς που υπηρετεί σε όλη του τη ζωή.

Μετά την παραίτησή του η Ν.Ε συνεδρίασε σήμερα Κυριακή 7/04/2019 και σε κλίμα ενότητας, συστράτευσης και ομοψυχίας εξέλεξε ομόφωνα ως νέο Συντονιστή το σύντροφο Δημήτρη Κλαράκη, μέχρι σήμερα αναπληρωτή. Παράλληλα εξέλεξε το σύντροφο Νίκο Δρακάκη ως νέο αναπληρωτή Συντονιστή.

Ο σύντροφος Γιάννης Παυλιδάκης, παραμένει ενεργό μέλος του κόμματος, στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής και με την ίδια απόφαση μέλος του Συντονιστικού Οργάνου της Ν.Ε.

Όλοι μαζί θα δώσουμε τους αγώνες και τις κρίσιμες μάχες που είναι μπροστά μας.

Οι φωτεινότερες μέρες είναι μπροστά μας.».

Η παραίτηση του Γιάννη Παυλιδάκη

Παρελθόν από την θέση του συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου αποτελεί και επίσημα πλέον ο Γιάννης Παυλιδάκης ο οποίος έκανε γνωστή την επιθυμία του μέσα από μία λιτή ανακοίνωση όπου αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για προσπάθεια απαξίωσης, σπίλωσης και λάσπης στο πρόσωπο του από κύκλους της Αθήνας, του Ηρακλείου αλλά και από ορισμένους βουλευτές.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση ο κ. Παυλιδάκης ανέφερε:

«Συμπληρώνω ήδη 44 συναπτά έτη εθελοντικής προσφοράς στο χώρο της αριστεράς , 5 χρόνια ως Συντονιστής της Ν.Ε Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ  και υποβάλω την παραίτηση μου από Συντονιστής της Ν.Ε.

Ο κόμπος όμως έφτασε στο χτένι.

Η προσπάθεια απαξίωσης, σπίλωσης και λάσπης στο πρόσωπο μου από κύκλους της Αθήνας, του Ηρακλείου αλλά και από ορισμένους βουλευτές δεν με αφορά.

Η αξιοπρέπεια και η τιμή μου δεν διαπραγματεύονται.

Στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου τις πολιτικές της κυβέρνησης και του κόμματος, του οποίου παραμένω ενεργό μέλος.

Σας ευχαριστώ για την μακρόχρονη συνεργασία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια