Ηράκλειο: Γυναίκα... τσαντάκιας άρπαξε σχεδόν 500€

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Γυναίκα... τσαντάκιας άρπαξε σχεδόν 500€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πράξη της οδήγησε στη σύλληψή της

Με… θράσος άπλωσε το χέρι της σε ξένη τσάντα μέσα σε επιχείρηση του Ηρακλείου μία 47χρονη αλλοδαπή και άρπαξε τα χρήματα που βρίσκονταν μέσα, όμως δεν κατάφερε να πάει μακριά.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης όταν η 47χρονη αφαίρεσε από την τσάντα μίας 49χρονης γυναίκας, ελληνικής καταγωγής, το ποσό των 480 ευρώ.

Άμεσα ενημερώθηκε και ξεκίνησε τις έρευνες η Ελληνική Αστυνομία, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης να εντοπίζουν τη 47χρονη το πρωί της Παρασκευής και να τη συλλαμβάνουν.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος της, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (05.04.2019) το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου 47χρονη αλλοδαπή κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (04.04.2019) το βράδυ η 47χρονη αλλοδαπή αφαίρεσε από τσάντα 49χρονης ημεδαπής εντός επιχείρησης, το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε η 47χρονη και συνελήφθη σήμερα (05.04.2019) το πρωί.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News