Affidea & Εθνική Ασφαλιστική ένωσαν δυνάμεις στην εθελοντική αιμοδοσία

Ηράκλειο
Affidea & Εθνική Ασφαλιστική ένωσαν δυνάμεις στην εθελοντική αιμοδοσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώρο ζωής έκαναν δεκάδες πολίτες που έδωσαν αίμα για τους συνανθρώπους μας

Με στόχο να στείλουν ένα ηχηρό κοινωνικό μήνυμα και να ενισχύσουν σημαντικά τα αποθέματα αίματος τα οποία παραμένουν ελάχιστα παρά τις μεγάλες ανάγκες, Εθνική Ασφαλιστική και Όμιλος Affidea ένωσαν τις δυνάμεις τους στην εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

«Ξεκινήσαμε από το Ηράκλειο Κρήτης για να βοηθήσουμε τον κόσμο. Δημιουργήθηκε μία τράπεζα αίματος η οποία θα βοηθήσει τους πελάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής και της Affidea» τόνισε ο κ. Σπύρος Αντωνίου, προϊστάμενος Πωλήσεων Εθνικής Ασφαλιστικής.

«Το Ιατρικό Κρήτης με την Affidea για 30 χρόνια προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο που λέγεται Υγεία. Έτσι, στο πλαίσιο αυτό, είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια από την Εθνική Ασφαλιστική, την Affidea, το Βενιζέλειο που μας βοήθησε για τη συλλογή αίματος» επεσήμανε ο κ. Γιάννης Κατεχάκης, Πρόεδρος ΔΣ της Affidea.

Πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στους συνανθρώπους μας, η αιμοδοσία προσφέρει το μεγαλύτερο και αναντικατάστατο δώρο ζωής στην πιο δύσκολη στιγμή στην οποία μπορεί να βρεθεί κάθε άνθρωπος. Στελέχη, συνεργάτες, πελάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής έσπευσαν το πρωί της Πέμπτης να δώσουν αίμα για την τράπεζα αίματος που έχει δημιουργηθεί με τη βοήθεια της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Μάλιστα, θέλοντας να μεγιστοποιήσει τα οφέλη της πρωτοβουλίας, ο Όμιλος Affidea απηύθυνε κάλεσμα σε κάθε πολίτη και μάλιστα έκανε δώρο σε όσους προσφέρθηκαν να δώσουν αίμα, ένα δωρεάν check up.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News