Ηράκλειο: Με πλαστά έγγραφα προσπάθησαν να ανοίξουν τα «φτερά» τους

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Με πλαστά έγγραφα προσπάθησαν να ανοίξουν τα «φτερά» τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου έξι αλλοδαποί

Για Γερμανία, Ολλανδία και Γαλλία ήθελαν να πετάξουν έξι αλλοδαποί, όμως δεν υπολόγιζαν τους αστυνομικούς που βρίσκονται σε επιφυλακή κάθε στιγμή στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της αστυνομίας, την Τετάρτη συνελήφθησαν 5 άντρες και μία γυναίκα ηλικία από 19 έως 39 ετών καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, Αυστρίας, Γαλλίας και Πορτογαλίας.

Στόχος τους, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, να ανοίξουν τα «φτερά» τους για Γαλλία, Γερμανία και Ολλανδία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν εις βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (03.04.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» έξι αλλοδαποί (5 άνδρες και γυναίκα) ηλικίας από 19 έως 39 ετών για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, Αυστρίας, Γαλλίας και Πορτογαλίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία, την Ολλανδία και τη Γαλλία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News