Ποιες περιοχές του Ηρακλείου μένουν σήμερα χωρίς ρεύμα;

Ηράκλειο
Ποιες περιοχές του Ηρακλείου μένουν σήμερα χωρίς ρεύμα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για προγραμματισμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση

Ανησυχία προκάλεσε σε πολλούς κατοίκους του Ηρακλείου η διακοπή στην ηλεκτροδότηση από νωρίς το πρωί με αποτέλεσμα πολλά νοικοκυριά να γίνονται… δυσλειτουργικά.

Ωστόσο, πρόκειται για τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος της ΔΕΔΔΗΕ τις οποίες και έχει ανακοινώσει στο site της. Δεν είναι λίγες οι περιοχές του Ηρακλείου που ήταν για ώρες χωρίς φως.

Συγκεκριμένα, από τις 8 το πρωί και έως τις 14:00 χωρίς ρεύμα ήταν οι εξής περιοχές σήμερα:  

Αμμουδάρα στην περιοχή της ταβέρνας μπάρμπα Γιώργος και στην λεωφόρο Μελίνας Μερκούρη από την επιχείρηση Πετούση έως το Texnopolis μετά παρόδων. Επίσης στην οδό Νάξου.

Παράλληλα, χωρίς ρεύμα είναι οι περιοχές Κορώνη Μαγαρά, εκκλησίας Αγίου Ιωάννη Ελεήμονα, δεξαμενής Μασταμπά, Αναπηρικών, Χρυσοβαλάντου, Σώπατα, Αριφάκη Μετόχι, στο Κορακοβούνι στην περιοχή της επιχείρησης Φοινίτση. Στην περιοχή του πρώην εργ. Βαθυπέτρου, του Ατσαλένιου, στην περιοχή του γηπέδου ΠΟΑ και της πρώην ταβέρνας Κουνέλια. Στην οδού Ηρακλή μετά παρόδων και στην περιοχή της επιχείρησης s.m.Χαλκιαδάκη στην οδό Ηρακλή.       

Τέλος, διακοπές είχαν προγραμματιστεί από 11:00 – 15:00 στις κάτωθι περιοχές του Ηρακλείου:

Στην Αγία Αικατερίνη, στην περιοχή της εκκλησίας της Αγίας Αικατερίνης και στις οδούς Λουδοβίκου Παστέρ, Φιλολάου, Παναγίου Τάφου, Ιππολύτου και Αργοναυτών.

Μπορείτε να μπαίνετε ΕΔΩ για να βλέπετε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News