Ηράκλειο

Κώστας Καραμανλής: «Είναι όλα στον αέρα για τον ΒΟΑΚ»

Η παρουσίαση προγράμματος της Ν.Δ. για τις υποδομές, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, στο Ntoré Gastronomy & Symposia - Καραμανλής και Αυγενάκης στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα»

Βολές στην κυβέρνηση και τον κ. Σπίρτζη για έλλειψη σχεδιασμού και ανύπαρκτες μελέτες, αναφορικά με το μεγάλο έργο, αυτό του Βόρειου Οδικού Άξονα, εξαπέλυσε ο Τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της Ν.Δ. - βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής, τόσο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε απόψε με θέμα τις υποδομές, αλλά και στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα».

Ο κ. Καραμανλής παρουσίασε τις προτάσεις της Ν.Δ. για το έργο και όπως είπε θα συντομευτεί ο χρόνος, σε ένα έργο το οποίο «είναι αυτή τη στιγμή στον αέρα. Δεν έχει γίνει κανένας σχεδιασμός και καμία σοβαρή μελέτη, δεν υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός», τόνισε χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ηράκλειο. 

Νωρίτερα, ο κ. Καραμανλής, βρέθηκε στην ΚΡΗΤΗ TV και συγκεκριμένα στο πλατό της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα", με τον γραμματέα ΠΕ της Ν.Δ. και βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, όπου μίλησαν, μεταξύ άλλων, για την ηλεκτρική διασύνδεση του νησιού.

Με αφορμή λοιπόν την εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας και που αφορά το κομμάτι των υποδομών, μία μεγάλη πληγή για το νησί και για τους κατοίκους του για πολλά χρόνια, μίλησε ο κ. Καραμανλής στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα».  

Ο κ. Καραμανλής επίσης αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στα Σκόπια και σε όσα ειπώθηκαν με τον Ζόραν Ζάεφ, όπου μίλησαν για μια νέα εποχή και για μία συνεργασία με σταθερότητα.

Αναφερόμενος ο κ. Καραμανλής στην επίσκεψη του πρωθυπουργού καθώς και στη Συμφωνία των Πρεσπών, τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Τσίπρας «δεν έχει καταλάβει ότι είναι εθνικά επικίνδυνη η συμφωνία, η οποία έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα όλων των Ελλήνων ασχέτως ποιο κόμμα ψήφισαν».

Τόνισε επίσης ότι «πέρα από αυτά που έχουμε πει εμείς για τη συμφωνία των Πρεσπών έχουν δημιουργεί προβλήματα με τα εμπορικά σήματα και τις επιχειρήσεις της Μακεδονίας».  

Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Σειρά προγραμματισμένων επισκέψεων στον Νομό Ηρακλείου θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τετάρτη 3 Απριλίου, ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο Τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της ΝΔ - Βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής.

Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Αυγενάκης και Καραμανλής το πρωί της Τετάρτης θα μεταβούν στις νέες εγκαταστάσεις των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, όπου θα συνομιλήσουν με την διοίκηση και τους εργαζόμενους. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει συνάντηση με υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Ν. Ηρακλείου με το συνδυασμό του Αλ. Μαρκογιαννάκη, στο Ηράκλειο.

Αργότερα, ο Γραμματέας της ΝΔ και ο Τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του Κόμματος θα μεταβούν στην Αγία Βαρβάρα, όπου και θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο εργοτάξιο του δρόμου Ηράκλειο - Μεσσαρά, και θα ενημερωθούν από τους υπεύθυνους για την πορεία του έργου.

Ο κ. Αυγενάκης και ο κ. Καραμανλής βρίσκονται ήδη από σήμερα, Τρίτη, στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τις Υποδομές, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7:00 μ.μ., στο Ntoré Gastronomy & Symposia (αίθ. Symposia IΙ, 5ος όροφος) Πλατεία Ελευθερίας 29, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 3 Απριλίου

9.15 π.μ.: Επίσκεψη στις νέες εγκαταστάσεις των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου (Συγκρότημα Αθηνά) Λ. Ικάρου 9, Ηράκλειο.

10.30 π.μ.: Συνάντηση με υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Ν. Ηρακλείου με το συνδυασμό του Αλ. Μαρκογιαννάκη, στο Ηράκλειο.

12.30 μ.μ.: Επίσκεψη στο εργοτάξιο του δρόμου Ηράκλειο - Μεσσαρά, Αγ. Βαρβάρα

Σχόλια