Μπαράζ αναβολών για τη δίκη του τεχνίτη ορθοπεδικού

Ηράκλειο
Μπαράζ αναβολών για τη δίκη του τεχνίτη ορθοπεδικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καταγγελία των γονέων της 13χρονης έφερε στο φως την υπόθεση

Ούτε σήμερα ξεκίνησε η δίκη του Κρητικού τεχνικού ορθοπεδικών μηχανημάτων, ο οποίος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος μιας μαθήτριας ηλικίας 13,5 ετών, εντός του επαγγελματικού του χώρου, στο Ηράκλειο.

Η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης, που έχει ήδη διακοπεί τρεις φορές μέσα στους προηγούμενους μήνες, επρόκειτο να γίνει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου στη Νεάπολη ωστόσο μετά από αίτημα της υπεράσπισης του κατηγορουμένου αναβλήθηκε.

Το γεγονός είχε αποκαλυφθεί μετά από καταγγελία των γονέων του 13χρονου τότε κοριτσιού… Σύμφωνα με τα όσα είχαν καταγγελθεί το κορίτσι έπασχε από κάποια μορφή σκολίωσης και οι γονείς του είχαν απευθυνθεί στον κατηγορούμενο προκειμένου το παιδί να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία με τη μέθοδο της ηλεκτροθεραπείας.

Την ημέρα του περιστατικού η μητέρα συνόδευσε την κόρη της στο γραφείο του ορθοπεδικού τεχνικού και περίμενε στον προθάλαμο μέχρις ότου ολοκληρωθεί η θεραπευτική συνεδρία.

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στο παραπεμπτικό βούλευμα ο κατηγορούμενος τοποθέτησε το κοριτσάκι σε μια ορισμένη στάση σε καρέκλα. Αφού της ζήτησε να βγάλει σχεδόν όλα τα ρούχα της, κάλυψε τα μάτια της με ύφασμα, ενώ όπως είχε ενημερώσει τη μητέρα θα τοποθετούσε στο στόμα της ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι για την ρύθμιση της αναπνοής, στη διάρκεια της θεραπείας.

Ωστόσο σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα και τις καταγγελίες των γονιών του κοριτσιού, ο κατηγορούμενος δεν τοποθέτησε χειρουργικό γάντι στο στόμα της 13χρονης, παρά προέβη - σε μια σοκαριστική ενέργεια σεξουαλικού περιεχομένου.

Τα όσα φέρονται να συνέβησαν μέσα στο γραφείο εξιστόρησε η μικρή έντρομη στην αδερφή της κι εκείνη στους γονείς τους που δε δίστασαν να προχωρήσουν σε καταγγελία

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News