Ηράκλειο

Η Μ. Αντωνακάκη για την Παγκόσμια Ημέρα Ολυμπισμού

Το «ευ αγωνίζεσθαι» κι ο αθλητισμός στις προτεραιότητες μας, σε ένα τόπο που κοσμεί τον αθλητισμό, λέει στον 98.4 η  Συντονίστρια Παραρτήματος Ηρακλείου ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα Μαρία Αντωνακάκη.
Η εκδήλωση με τίτλο: «Παγκόσμια Ημέρα Ολυμπισμού» για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη» τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου 2019 από τις 11:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ. στο πάρκο Θεοτοκόπουλου.

Θα συμμετέχουν Αθλητικά και Παραολυμπιακά σωματεία από όλα τα αθλήματα με σκοπό την γνωριμία με το άθλημα, την προώθηση και διάδοση του «ευ αγωνίζεσθαι». 

Θα ακολουθήσουν ομιλίες και χαιρετισμοί από: την Συντονίστρια Παραρτήματος Ηρακλείου ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα κα. Μαρία Αντωνακάκη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον Β’ Αντιπρόεδρο ΠαραολυμπιακήςΕπιτροπής και Διευθυντή και Γενικό Γραμματέα του Αθλητικού Σωματείου ΑΜΕΑ ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ κ. ΧρήστοΤζαμούση, τον Β΄Αντιπρόεδρο ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ και πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου Τάλως Πάρη Επιτροπάκη.

Στην συνέχεια θα τιμηθούν αθλητές των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγώνων.

Την εκδήλωση θα κλείσουν το κρητικό συγκρότημα του Αντώνη Καράτζη και θα χορέψει ο λαογραφικός όμιλος Λάζαρος και Μανόλης Χνάρης.

Αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας είναι ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV.Σχόλια