Ηράκλειο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ηράκλειο - Ποιοι δρόμοι κλείνουν;

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ηράκλειο, την Κυριακή  

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται σήμερα στην Κρήτη και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Κλείνει η παραλιακή Ηρακλείου

Από τις 9:30 το πρωί, έως και τη 1:30 το μεσημέρι, θα διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (από και προς Αλικαρνασσό) από τον Κόμβο της παραλιακής (οδός Νεάρχου) με τη συμβολή της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως έως τον Κόμβο παραλιακής οδού Νεάρχου με τη Λεωφόρο Στέλιου Καζαντζίδη.

H είσοδος και η έξοδος στο λιμάνι του Ηρακλείου θα πραγματοποιείται από την Κεντρική Πύλη (Κόμβος Εθνικής Αντιστάσεως) και την Πύλη καρνάγιου (Κόμβος Καζαντζίδη).

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν με αφορμή τη διεξαγωγή του ποδηλατικού αγώνα «27α Καζαντζάκεια» από τον Παναθλητικό Όμιλο Ηρακλείου «Κάστρο».

Προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας στη Χερσόνησο

Από τις 9 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι, στην περιοχή των Δήμων Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδος και συγκεκριμένα στην Επαρχιακή οδό Ποταμιών-Αβδού και στην Επαρχιακή οδό Ποταμιών-Ασκών-Λύττου από τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Ποταμιών-Αβδού έως και τον τερματισμό της διαδρομής, οι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί.

Ενώ, από τις 10 το πρωί έως τις 4:30 το μεσημέρι, κλειστοί θα είναι επίσης οι δρόμοι: στην περιοχή των Δήμων Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδος και συγκεκριμένα στο τμήμα της Επαρχιακής οδού Καστελλίου –Χερσονήσου από έξοδο τ.δ. Καστελίου έως την συμβολή της με επαρχιακή οδό προς τ.δ. Καλού Χωριού και εν συνεχεία έως την είσοδο του τ.δ. Καλού Χωριού.

Σχόλια