«Έφυγε» ο Γιάννης Κωνσταντουλάκης - Ο θάνατός του… ελπίδα για τον Μάριο

Ηράκλειο
«Έφυγε» ο Γιάννης Κωνσταντουλάκης - Ο θάνατός του… ελπίδα για τον Μάριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντί στεφάνων, θα δοθούν χρήματα για την αποκατάσταση του νεαρού που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο τα ξημερώματα του Σαββάτου ο πρώην διευθυντής της ΔΕΠΤΑΗ Γιάννης Κωνσταντουλάκης ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της  ΔΕΠΤΑΗ ΑΕ ΟΤΑ αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο τον αγαπητό τους φίλο και συνάδελφο.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

«Ο Γιάννης σαν διευθυντής και σαν εκπρόσωπος των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αγωνίστηκε για την ανάπτυξη και την πρόοδο της αλλά και για την αξιοπρέπεια των εργαζομένων. Συμμετείχε ανελλιπώς στο συνδικαλιστικό κίνημα, που υπηρέτησε πολλά χρόνια, για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Εκφράζομε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη και τον αποχαιρετούμε.

Καλό Παράδεισο και καλό ταξίδι στους τόπους του Μύθου φίλε και συνάδελφε!

Θα αποχαιρετίσομε τον Γιάννη, την Κυριακή 31 Μαρτίου στο χωριό του, στο Χαρασό του Δήμου Γουβών.».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνου να κατατεθούν χρήματα για τη βοήθεια στην αποκατάσταση της υγείας του Μάριου Πατσαδάκη, εργαζόμενου της ΔΕΠΤΑΗ. Γι’ αυτό, θα κατατεθεί το ποσό των 300 ευρώ στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντουλάκη, μία κίνηση όμως σπουδαία για τον 25χρονο Μάριο ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα.

Η ανακοίνωση από την Ηράκλεια Πρωτοβουλία για την απώλεια του Γιάννη Κωνσταντουλάκη

Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Γιάννη Κωνσταντουλάκη. Ο Γιάννης Κωνσταντουλάκης ήταν στυλοβάτης της ΔΕΠΤΑΗ από την ίδρυσή της, αγαπητός στους συναδέλφους του, που τον εξέλεγαν συνεχώς Πρόεδρο του σωματείου τους ενώ έχαιρε της εκτίμησης των προϊσταμένων του, αιρετών και μη, για την εντιμότητα, την ευγένεια, την εργατικότητα και την αφοσίωσή του στη Δημοτική Επιχείρηση. Χάρη στα προσόντα αυτά έφτασε μέχρι τον βαθμό του Διευθυντή.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας, κ. Μανόλης Βασιλάκης, που συνεργάστηκε αρμονικά με τον εκλιπόντα επί πολλά χρόνια στο Δ.Σ. της ΔΕΠΤΑΗ, και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής εκφράζομε θερμά συλλυπητήριά στους οικείους του και στους συναδέλφους του στη Δημοτική Επιχείρηση. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News