Ηράκλειο

Ερυθρός Σταυρός Μοιρών: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του Περιφερειακού Τμήματος

Εκλογές την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν και στις Μοίρες

Την Κυριακή 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Κεντρικού Δ.Σ. και νέου Περιφερειακού Δ.Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στις Μοίρες.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο παλιό οικοτροφείο αρρένων της Ι.Μ. Καλυβιανής, στις Μοίρες με ώρα έναρξης 11:00 το πρωί.

Η παρουσία όλων, με την αστυνομική ταυτότητα υποχρεωτικά, είναι επιβεβλημένη διότι σε περίπτωση μη απαρτίας (50% των μελών + ένας) δεν θα μπορούν να διεξαχθούν εκλογές και θα αναβληθούν για την Κυριακή 7/4.

«Μετά την αλλαγή του καταστατικού του Ε.Ε.Σ. στις 2/12/2018, τα μέλη του έχουν  την ευκαιρία με την συμμετοχή και την ψήφο τους να βοηθήσουν ώστε να ξαναμπεί ο οργανισμός στους κόλπους της διεθνούς ομοσπονδίας, να επανέλθει η δημοκρατικότητα στο σύλλογο, να ξαναμπεί ο Ερυθρός Σταυρός στις καρδιές των Ελλήνων και τέλος να αντιπροσωπεύονται επάξια στο Κ.Δ.Σ. οι αγνοί Εθελοντές μα και Άνθρωποι που αγαπούν τον Ε.Σ. και μπορούν να προσφέρουν τις γνώσεις τους.» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Μοιρών, οι υποψήφιοι από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε μέχρι και εννιά σταυρούς είναι οι εξής:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΕΛΑΜΠΙΑΝΑΚΗ ΑΡΓΥΡΗ του ΙΩΑΝΝΗ

ΜΙΧΑΛΟΜΑΝΩΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ του ΙΩΣΗΦ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

ΞΑΓΟΡΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΖΑΜΠΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΕΡΓΙΑΝΑΚΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΠΕΤΕΙΝΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΣΠΑΝΑΚΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΤΣΙΚΑΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ

ΤΣΟΥΡΔΙΝΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια