Με Λευτέρη Αυγενάκη και Κώστα Καραμανλή οι «γαλάζιοι»… σαρώνουν το Ηράκλειο

Κρήτη
Με Λευτέρη Αυγενάκη και Κώστα Καραμανλή οι «γαλάζιοι»… σαρώνουν το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά το πρόγραμμα από εδώ και στο εξής

Έντεκα θεματικές εκδηλώσεις σε ολόκληρο το νομό Ηρακλείου μετρά ήδη, σε λιγότερο από ένα μήνα, η πρωτοβουλία του Γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, που φέρει τον τίτλο «Η Αλλαγή που Αξίζουμε».

Στο σύντομο αυτό διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί εκδηλώσεις για θέματα που αφορούν από την Παιδεία, την Υγεία, τον Πρωτογενή Τομέα, τον Αγροτουρισμό και το επιστημονικό προσωπικό της χώρας , έως την Ασφάλεια, την Κοινωνική Πολιτική, τα Τροχαία, τον Αλκοολισμό και τις εξαρτήσεις, το Δημογραφικό, το Brain drain/brain gain, τον Αθλητισμό και μόλις χθες τη Συνταγματική Αναθεώρηση και τη Δημόσια Διοίκηση.

Και οι θεματικές δράσεις συνεχίζονται την Δευτέρα 1 Απριλίου, στην Τύλισο, με εκδήλωση σχετικά με το πρόγραμμα της ΝΔ για τη μείωση της φορολογίας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, ενώ την επομένη, Τρίτη 2 Απριλίου, στο Ηράκλειο θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα της «γαλάζιας» παράταξης για τις υποδομές με βασικούς ομιλητές τον Κώστα Αχ. Καραμανλή και τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Την Τρίτη στις 15 Απριλίου, πάντα υπό την καθοδήγηση του αεικίνητου Ηρακλειώτη πολιτικού, ακολουθεί εκδήλωση με θέμα τις επικείμενες Ευρωεκλογές, όπου το «παρών» θα δώσει η πλειονότητα των υποψήφιων Ευρωβουλευτών της ΝΔ.

«Προχωράμε μαζί, δουλεύουμε μαζί για την αλλαγή που αξίζουμε!», είπε σε πρόσφατη ομιλία του ο Λ. Αυγενάκης και το εννοεί, καθώς οι δράσεις και θεματικές εκδηλώσεις της ΝΔ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και την ενεργό συμμετοχή πλήθους στελεχών της Παράταξης, σε όλη την Ελλάδα και απ’ ό,τι φαίνεται θα συνεχιστούν απρόσκοπτα μέχρις ότου η φιλελεύθερη παράταξη πάρει την πρωτιά σε όλες τις κάλπες που θα στηθούν το 2019.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News