Άντρας έριξε μπαλοθιά & τραυμάτισε 41χρονο: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση

Ηράκλειο
Άντρας έριξε μπαλοθιά & τραυμάτισε 41χρονο: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο

Μία σφαίρα είχε βρει έναν 41χρονο ελληνικής καταγωγής από το πουθενά στο Γάζι, ενώ βρισκόταν σε μία κοινωνική εκδήλωση, και από τότε η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει τον άνθρωπο που «έριξε» τη σφαίρα.

Συγκεκριμένα, έπειτα από εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα που ξεκίνησε από τις 24 Σεπτεμβρίου οπότε και συνέβη το περιστατικό, προέκυψε ότι ένας 37χρονος ελληνικής καταγωγής ήταν εκείνος που πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο.

Αποτέλεσμα αυτής της πράξης του ήταν να τραυματιστεί το θύμα σοβαρά και μάλιστα να νοσηλευτεί στην εντατική του νοσοκομείου.

Μπορεί να πέρασαν μήνες, όμως οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου που αξιοποίησαν τα στοιχεία που βρίσκονταν στα χέρια τους, κατάφεραν να βρουν τον άντρα που προέβη σ’ αυτή την πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο κατά πάσα πιθανότητα για μπαλοθιά.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης έγινε χτες, Πέμπτη.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Εξιχνιάστηκε, χθες (29.03.2019) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ειδικότερα, την 24.09.2018 σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, άγνωστος δράστης με τη χρήση πυροβόλου όπλου τραυμάτισε τον 41χρονο προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 37χρονος διέπραξε την παραπάνω πράξη.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News