default-image

Πως θα γίνεις εθελοντής στο Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου;

Ηράκλειο
Πως θα γίνεις εθελοντής στο Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο εθελοντισμός... γεννά και πολλαπλασιάζεται

Ο εθελοντισμός είναι μια συνειδητή επιλογή, μια προσωπική δέσμευση, μια συνειδητοποιημένη απόφαση, ένας διαφορετικός τρόπος ζωής.

Αποτελεί στάση ζωής με κίνητρο την προσφορά στον κοινωνικό σύνολο, επενδύοντας συγχρόνως στην ανάπτυξη του εαυτού μας. Η προσφορά γεννά και πολλαπλασιάζεται! Ο εθελοντισμός λοιπόν, δεν είναι απλά μια λέξη, μια τυπική ονομασία. Εθελοντισμός δεν σημαίνει σπατάλη χρόνου, αλλά δημιουργική έκφραση και λειτουργική συνεισφορά.

Πλούσιος θεωρείται ο άνθρωπος που μπορεί και προσφέρει.

Ευλογημένος όποιος μπορεί να χαρίζει.

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου», στα χρόνια δραστηριοποίησής του έχει συναντήσει μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας που τάχθηκαν αρωγοί και συνοδοιπόροι στις εθελοντικές δράσεις του, όπως αναφέρει η ανακοίνωσή τους.

Η ανάγκη για προσφορά στην κοινωνία είναι συνεχής και διαρκής. Για το σκοπό αυτό, ο Σύνδεσμος αναζητά εθελοντές που θα ενταχθούν στην ομάδα, θα γνωρίσουν τους σκοπούς και τους στόχους και θα συμβάλλουν ουσιαστικά στο έργο.

«Τι χρειάζεται για να γίνουμε εθελοντές;

Λίγο χρόνο και πολλή διάθεσή!

Σας περιμένουμε να στηρίξετε το έργο και τις προσπάθειές μας, δηλώνοντας ενδιαφέρον για εθελοντική προσφορά στον φορέα μας.».

ενδιαφέρον για εθελοντική προσφορά στον φορέα μας.

* Στα γραφεία μας: Στην Οδό Μεραμβέλλου 56, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 17:00

* Στα τηλέφωνα: 2810 242121 & 6974301011

* Ηλεκτρονικά στο email μας: [email protected]

* Στην σελίδα μας www.kakopoiisi.gr ή την ομάδα μας στο Facebook: Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου και στείλτε μας μήνυμα.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News