Run Greece 2019, τρέξε για σένα στις 7 Απριλίου

Ηράκλειο
Run Greece 2019, τρέξε για σένα στις 7 Απριλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Μιχάλης Τσαγκαράκης, διευθυντής Marketing των Super Market Χαλκιαδάκης, μας καλεί να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας

Ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες προκειμένου να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή Αθλητισμού και Πολιτισμού RUN GREECE-Ηράκλειο 2019 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου2019, απευθύνουν η οργανωτική επιτροπή, φορείς και εθελοντικές οργανώσεις που συμμετέχουν στην προετοιμασία του αγώνα.

Το «Run Grecce-Ηράκλειο» οργανώνεται για έβδομη χρονιά στο Ηράκλειο από τον ΣΕΓΑΣ, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, το Δήμο Ηρακλείου, με τοπικούς χορηγούς και υποστηρικτές τα S.M. Χαλκιαδάκης, τις Μινωικές Γραμμές, το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και την Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξένια» και την συνεισφορά πολλών εθελοντικών φορέων και οργανώσεων.

Μεγάλος χορηγός είναι τα S.M. Χαλκιαδάκης, με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δίνονται στο παιδικό χωρίο SOS, και S.M. Χαλκιαδάκης να αναλαμβάνουν για ένα χρόνο την τροφοδοσία του, όπως είπε στον 98.4 ο υπεύθυνος marketing Μιχάλης Τσαγκαράκης.

Το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός αφορά σε αγώνες πόλης 5, 10 χιλιομέτρων και παιδιών, που καθιέρωσε το 2013 με επιτυχία ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με Περιφέρειες και Δήμους της χώρας.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται ακόμα και σήμερα.

«Είμαστε περήφανοι που είμαστε η πρώτη κρητική εταιρεία που αναλαμβάνει κάτι τόσο μεγάλο και μαζικό για τον αθλητισμό στον τόπο μας και είναι μέσα στην στρατηγική των super market Χαλκιαδάκης, να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας. Κι αυτό γίνεται μέσα από δύο βασικούς πυλώνες: Ο πρώτος είναι να προωθήσουμε την υγιεινή διατροφή και ο δεύτερος τον αθλητισμό. Έτσι δίνουμε την ευκαιρία σε όλους να αθληθούν στηρίζοντας και Ακαδημίες και φορείς και Σωματεία αλλά ταυτόχρονα προβάλλοντας και στηρίζοντας και αθλητικά δρώμενα όπως αυτό του RUM GREECE» επισημαίνει ο Μιχάλης Τσαγκαράκης.

(φωτογραφία αρχείου) 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News