default-image

Οι υποψήφιες δήμαρχοι στο «Ελεύθερο Σημείο» της ΚΡΗΤΗ TV

Ηράκλειο
Οι υποψήφιες δήμαρχοι στο «Ελεύθερο Σημείο» της ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επτά γυναίκες υποψήφιες δήμαρχοι διεκδικούν 5 δήμους της Κρήτης, ενώ μια 8η υποψηφιότητα σε μαρτυρικό δήμο του νησιού συζητείται έντονα και αποτελεί μυστήριο - Πόσες και ποιες υποψηφιότητες έχουν κατατεθεί σε επίπεδο Κρήτης; - Απαντήσεις στην εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο»

Η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με τον Λευτέρη Συμβουλάκη που θα μεταδοθεί στις 22:15 από την ΚΡΗΤΗ TV δίδει τις απαντήσεις παρουσιάζοντας ταυτόχρονα όλες τις γυναίκες υποψήφιες, τις μέχρι τώρα τουλάχιστον, για δημάρχους της Κρήτης!

Πόσες και ποιες υποψηφιότητες έχουν κατατεθεί σε επίπεδο Κρήτης;

Το Δήμο Ηρακλείου διεκδικούν δύο γυναίκες, τους Δήμους Φαιστού, Ιεράπετρας και Χανίων από μια ενώ το Δήμο Γαύδου διεκδικούν δύο γυναίκες, η σημερινή δήμαρχος και μια ακόμη!

Στο στούντιο της ΚΡΗΤΗ TV φιλοξενούνται η Ευαγγελία Σχοιναράκη-Ηλιάκη, η Λιάνα Σταρίδα, η Μαρία Πετρακογιώργη. Παρεμβαίνουν ζωντανά η Ελένη Βλάσση-Φουκρέ από την Ιεράπετρα, η Νάνσυ Αγγελάκη από τα Χανιά, η Γκέλη Καλλινίκου από την Γαύδο ενώ μια ακόμη γυναίκα, έχει κληθεί από την εκπομπή να τοποθετηθεί δημόσια αν τελικά θα είναι υποψήφια δήμαρχος ή όχι σε μαρτυρικό δήμο της Κρήτης!

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα.

Ο σφυγμός της τοπικής και κεντρικής επικαιρότητας σε μια εκλογική χρονιά και τα καρδιοχτύπια των πρωταγωνιστών καταγράφεται από μια διαφορετική προσέγγιση με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και απόψεις από προσκεκλημένους και πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με το δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη από την Κρήτη ΤV,  στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση δίνοντας στον κάθε πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε επίπεδο Δήμων αλλά και Περιφέρειας.

Κάθε Πέμπτη στις 10:15 το βράδυ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News