Αιχμές Χ. Σπίρτζη για κυκλώματα πλαστών διπλωμάτων και στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Αιχμές Χ. Σπίρτζη για κυκλώματα πλαστών διπλωμάτων και στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν κάνει βήμα πίσω ο Υπουργός σε κανένα από τα άρθρα του νέου νομοσχεδίου περί εξετάσεων και οδικής ασφάλειας

Aποκαλύψεις από τον υπουργό Μεταφορών. 

Ο Χρήστος Σπίρτζης όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών ήταν απόλυτος πως τα περιστατικά παραβατικότητας καταγράφονται και στο Ηράκλειο αναφορικά με την έκδοση διπλωμάτων, αλλά και τη χορήγηση ανανέωσης της πιστοποίησης σε επαγγελματικά διπλώματα που έρχονται «συστημένα» από την Αθήνα. Απόλυτος ήταν και με τη στάση των εξεταστών ζητώντας από την περιφέρεια να παρέμβει προκειμένου να ξεκινήσουν οι εξετάσεις. Αναφορικά με τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των υποψηφίων, την απουσία εκπαιδευτή μέσα από το αυτοκίνητό του, ο υπουργός ανέφερε ότι δεν κάνει χιλιοστό πίσω: «Προτιμώ να υιοθετήσω το αμερικανικό σύστημα παρά να κάνω πίσω» ο λόγος του, επισημαίνει ο Αλέξανδρος Μεϊμαράκης.

Παράλληλα αποφασισμένος να μην κάνει ούτε βήμα πίσω παρά τις φωνές διαμαρτυρίας ο Υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, αναφορικά με το νέο νομοσχέδιο περί οδικής ασφάλειας και τις αλλαγές στον τρόπο εξέτασης των υποψηφίων οδηγών.

«Δεν υποχωρώ ούτε χιλιοστό» φέρεται να είπε και τους εκπαιδευτές του Ηρακλείου που συναντήθηκαν μαζί του παρουσία του Περιφερειάρχη και αρμόδιου Αντιπεριφρειάρχη, όπως είπε στον 98.4 ο πρόεδρος του Σωματείου Αλέξανδρος Μεϊμαράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News