Run Greece Ηράκλειο: Εσύ γιατί τρέχεις κάθε μέρα;

Ηράκλειο
Run Greece Ηράκλειο: Εσύ γιατί τρέχεις κάθε μέρα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζί με τα Super Market Χαλκιαδάκης τρέχουμε για μια καλύτερη ποιότητα ζωής

Κάθε μέρα τρέχουμε για τα πάντα: για τις δουλειές μας, την οικογένειά μας, τις υποχρεώσεις μας… Η ρουτίνα, μάλιστα, πολλές φορές μας κάνει να «χανόμαστε» στην καθημερινότητα και να ξεχνάμε τον εαυτό μας.

Τα Super Market Χαλκιαδάκης, όμως, είναι εδώ για να θυμίσουν σε όλους εμάς πόσο σημαντικός είναι στη ζωή μας ο αθλητισμός, η σωστή διατροφή, ο υγιεινός τρόπος ζωής. Πόσο σημαντικό είναι να τρέξεις κι εσύ την Κυριακή 7 Απριλίου στο Run Greece Ηράκλειο… να τρέξεις για εσένα!

«Κάθε μέρα τρέχω για όλους και για όλα» λέει η Χριστίνα Χαλκιαδάκη.

«Κάθε μέρα τρέχω για να είναι όλοι χαρούμενοι» αναφέρει ο Γιώργος Μπεζιργιάννης.

«Κάθε μέρα τρέχω για την ομάδα. Τρέχω για να σκοράρω» όπως λέει ο Γιώργος Γιακουμάκης.

«Κάθε μέρα τρέχω για την είδηση, για την ενημέρωση, για την ψυχαγωγία, για το ρεπορτάζ, για τους καλεσμένους. Κάθε μέρα τρέχω για τα παιδιά, τρέχω για τους αγαπημένους μου» τονίζει η Ανδριανή Αγγελιδάκη.

«Κάθε μέρα τρέχω για τους πελάτες μας. Τρέχω για την οικογένειά μου» μας αναφέρει η Άννα Διαλυνά.

«Κάθε μέρα τρέχω για να τα έχετε όλα φρέσκα» λέει ο Γιάννης Ξυλούρης.

Δήλωσε λοιπόν συμμετοχή για να τρέξεις μαζί με όλους όσους τρέχουν καθημερινά για να προλάβουν τις υποχρεώσεις τους, να προλάβουν να δείξουν στους δικούς τους ανθρώπους πόσο τους αγαπούν.

Με τη Χριστίνα, τον Γιώργο, την Ανδριανή, τον Γιώργο, την Άννα, τον Γιάννη και όλους εμάς που θα «τρέξουμε για εμάς» στο Ηράκλειο!

Μαζί «χτίζουμε» συνήθειες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής!

Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στα οποία μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή είναι:

  • Λ. ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 16

  • ΛΕΒΗΝΟΥ & ΘΕΡΙΣΣΟΥ

  • ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ 7

  • ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 176, ΓΑΖΙ

  • ΜΑΥΣΩΛΟΥ & ΗΡΟΔΟΤΟΥ, Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΟΣ

  • ΟΥΛΑΦ ΠΑΛΜΕ 83

  • ΗΡΑΚΛΗ & ΕΜΜ.ΠΑΠΠΑ

  • ΙΣΑΥΡΩΝ & ΣΟΦ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ

  • ΚΡΑΣΑΔΑΚΗ ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  • ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ

Δηλώστε συμμετοχή έως την Τρίτη 26 Μαρτίου σε ένα κατάστημα Χαλκιαδάκης, στην Περιφέρεια Κρήτης, στο Δήμο Ηρακλείου, στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στο στάδιο Ελευθερίας, ή ηλεκτρονικά στο www.run-greece.gr, και εξασφαλίστε την αναγραφή του ονοματεπώνυμού σας στον αριθμό συμμετοχής!

Το πρόγραμμα του RUN GREECE Ηράκλειο - Κυριακή 7 Απριλίου 2019:

  • Εκκίνηση και τερματισμός: Παγκρήτιο Στάδιο

  • 10.00: Δρόμος 10 χλμ. Ανδρών – Γυναικών (Από έτος γέννησης 2003 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

  • 11.45: Δρόμος Παιδιών 1.100 μ. Αγοριών και Κοριτσιών (Μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄τάξη και με έτη γέν. 2007 – 08 - 09).

  • 12.00: Δρόμος 5 χλμ. Ανδρών – Γυναικών (Από έτος γέννησης 2006 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

Επίσημος χορηγός της διοργάνωσης τα Super Market Χαλκιαδάκης!

Η κρητική εταιρία υποστηρίζει με κάθε διαθέσιμο τρόπο τη δράση που προωθεί τον υγιεινό τρόπο ζωής, την ευγενή άμυλα και τη συνεργασία.

Με γνώμονα άλλωστε το ότι η βελτίωση της ποιότητα ζωής είναι πρωταρχικής σημασίας και μπορεί να επιτευχθεί κυρίως μέσω της υγιεινής διατροφής και του αθλητισμού, η Χαλκιαδάκης Α.Ε. είναι αρωγός σε πολλά αθλητικά δρώμενα, συλλόγους, ακαδημίες και σωματεία, που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και να τον κάνουν κομμάτι από την καθημερινότητά τους.

Το RUN GREECE Ηράκλειο αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για να αλλάξουμε τρόπο ζωής, να αθληθούμε αλλά και να επιλέξουμε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής. Γι’ αυτό και τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης προτείνουν πρωτότυπες ιδέες και προϊόντα με στόχο την βελτίωση της καθημερινής μας διατροφής, με μια μεγάλη γκάμα νόστιμων και υγιεινών προϊόντων για όλες τις ώρες!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News