Ηράκλειο

Θεσμός η ετήσια εκδήλωση του Κέντρου ιδιαίτερων μαθημάτων «Ξύστρα»

«Κλειδί» για την επιτυχία η σωστή διαχείριση του χρόνου

Η σωστή διαχείριση του χρόνου αποτελεί πραγματική πρόκληση για κάθε άνθρωπο, ωστόσο στην περίπτωση των μαθητών της Β’ και Γ’ Λυκείου αποτελεί το βασικό συστατικό για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης μετατρέπει σε θεσμό την ετήσια εκδήλωση του Κέντρου Ιδιαίτερων Μαθημάτων «Ξύστρα», η οποία πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά στο Ηράκλειο γνωρίζοντας ιδιαίτερη και ξεχωριστή απήχηση σε μαθητές και τους γονείς τους.

Η σωστή διαχείριση του χρόνου επαυξάνει τις πιθανότητες για αποτελεσματική μελέτη και μεγιστοποιεί την απόδοση των μαθητών, όπως επισημαίνει ο καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σύμβουλος σταδιοδρομίας κ. Χρήστος Ταουσάνης, που ήταν ένας από τους βασικούς ομιλητές της ημερίδας.

Βασικές κατευθύνσεις για σωστή και αποδοτική μελέτη έδωσε στους μαθητές και ο Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, κ. Γιώργος Γατού6δης, εξηγώντας πως τα παιδιά μπορούν να προσπαθήσουν με πιο έξυπνο τρόπο να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

 

Σχόλια