Στον «αέρα» και πάλι ο δρόμος Ηράκλειο – Μεσαρά

Ηράκλειο
Στον «αέρα» και πάλι ο δρόμος Ηράκλειο – Μεσαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα έργο πνοής για όλο το νομό Ηρακλείου κινδυνεύει με απένταξη - Δείτε το βίντεο

Η 31η Μαρτίου αποτελεί σε αυτή την φάση άπιαστο στόχο για την ολοκλήρωση του έργου με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο ζενίθ η διαπραγμάτευση της διαχειριστικής επιτροπής του Υπουργείου Υποδομών με την Ευρωπαϊκή επιτροπή προκειμένου η αποπεράτωση και παράδοση να μετατεθεί για τα μέσα με τέλη του Απρίλη κι έτσι να απομακρυνθεί ο κίνδυνος απένταξης και προστίμου ύψους 71 εκατ. ευρώ για τη χώρα.

Τόσο ο περιφερειάρχης Κρήτης όσο και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν αισιόδοξοι  πως αυτή τη φορά το έργο που η Μεσαρά περιμένει εδώ και δεκαετίες δεν θα μπει σε νέες δυσάρεστες περιπέτειες.

Αιχμηρός εμφανίστηκε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης με φόντο ραδιοφωνική συνέντευξη του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΑΚ Φώτη Καζάση που φέρεται να δηλώνει απαισιόδοξος για την εξέλιξη του έργου.

Παρότι το αρχικό χρονοδιάγραμμα δεν προβλέπεται να τηρηθεί, οι ελπίδες όλων πλέον στρέφονται στις επόμενες κρίσιμες εβδομάδες προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί κι έστω και στο παρά πέντε η αυλαία να πέσει χωρίς νέα παρατράγουδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News