Τροχαίο στις Σίσες: Βγήκε από τη ΜΕΘ η 47χρονη μητέρα

Ηράκλειο
Τροχαίο στις Σίσες: Βγήκε από τη ΜΕΘ η 47χρονη μητέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν εμπνέει ανησυχία η υγεία της γυναίκας – Νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική

Εκτός κινδύνου είναι πλέον η 47χρονη μητέρα που μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της ενεπλάκησαν σε ένα σοβαρό τροχαίο την προηγούμενη εβδομάδα στις Σίσες.

Σύμφωνα με τον κ. Ανέστη Κιούλπαλη, διευθυντή της ΜΕΘ του Βενιζελείου ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr, η γυναίκα «εδώ και αρκετές μέρες έχει βγει από την εντατική και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου καθώς φέρει διάφορα κατάγματα».

Ο ίδιος τονίζει ότι η κατάστασή της είναι καλή και γι’ αυτό κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ότι μπορούσε να βγει από τη ΜΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι από το τροχαίο είχαν τραυματιστεί και τα δύο της παιδιά, ηλικίας 8 και 10 ετών, τα οποία βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο. Εξαρχής μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ για τα η νοσηλεία τους, χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή τους.

Σοβαρό τροχαίο ανήμερα Καθαρά Δευτέρας

Ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο είχε σημειωθεί στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Καστέλι του Δήμου Μηνώα Πεδιάδος.

Μία 23χρονη τραυματίστηκε και από τότε έως σήμερα νοσηλεύεται στην εντατική του Βενιζελείου. Σύμφωνα με τον κ. Κιούλπαλη, «η κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε καταστολή στη ΜΕΘ».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News