Χρήστος Σπίρτζης: Πότε έρχεται & ποιους θα συναντήσει στην Κρήτη ο υπουργός

Ηράκλειο
Χρήστος Σπίρτζης: Πότε έρχεται & ποιους θα συναντήσει στην Κρήτη ο υπουργός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα δώσει το «παρών» ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Με τετράδα υπουργών θα εκπροσωπηθεί η κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην Κρήτη, με μια επιμέρους υπουργική παρουσία μάλιστα να ξεχωρίζει!

Στην υπουργική τετράδα, μαζί με τους Κρήτες υπουργούς Γιώργο Σταθάκη, Ανδρέα Ξανθό και Κώστα Φωτάκη, περιλαμβάνεται ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην παρέλαση του Ηρακλείου, αντί του «συνήθους υπόπτου» αναπληρωτή υπουργού, που θα βρεθεί αυτή τη φορά στην παρέλαση στον Άγιο Νικόλαο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εφημερίδας «Νέα Κρήτη», η επίσκεψη του Χρήστου Σπίρτζη δεν αναμένεται να περιοριστεί μονάχα στην εκπροσώπηση της κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις του Ηρακλείου κατά την ημέρα της επετείου.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών έχει προγραμματίσει (και μένει βεβαίως οι πληροφορίες αυτές να επιβεβαιωθούν οριστικά) μεγαλύτερης διάρκειας επίσκεψη, από το σαββατοκύριακο μέχρι και τις 26 Μαρτίου, συνοδευόμενος μάλιστα και από επιστημονικούς του συνεργάτες.

Και αυτό για να μπορέσει ο ίδιος να μεταβεί εκ νέου στα Χανιά για να επιθεωρήσει προσωπικά την κατάσταση με τις μεγάλες καταστροφές από την πρόσφατη θεομηνία, αλλά και να επιθεωρήσει έργα όπως ο κάθετος άξονας Ηρακλείου-Μεσαράς και να κάνει νεότερες ανακοινώσεις για τα μεγάλα έργα όπως ο ΒΟΑΚ.

Σημειωτέον, αυτή θα είναι η τρίτη κατά σειρά επίσκεψη του υπουργού Υποδομών στο νησί μας σε χρονικό διάστημα ένα μήνα, μιας και είχαν προηγηθεί στα τέλη Φεβρουαρίου η κάθοδός του για τις υπογραφές της σύμβασης παραχώρησης του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι, αλλά και η έκτακτη επίσκεψή του στα Χανιά με φόντο τις μεγάλες καταστροφές...

Ο ίδιος είχε άλλωστε προαναγγείλει κατά την επίσκεψή του στο Καστέλι ότι θα ερχόταν σύντομα ξανά στην Κρήτη, με ατζέντα τον ΒΟΑΚ, τον κάθετο δρόμο Ηρακλείου-Μεσαράς (που πρέπει να παραδοθεί ως προς τον βασικό δρόμο μέχρι τις 31 Μαρτίου) και άλλα μεγάλα έργα υποδομών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News