Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την «Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος»

Ηράκλειο
Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την «Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είστε τελειόφοιτοι ή γονείς μαθητών; Η ημερίδα από το φροντιστήριο "Ξύστρα" είναι ό,τι αναζητάτε για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα την “Επιλογή σπουδών και επαγγέλματος” διοργανώνει την Κυριακή 24 Μαρτίου το φροντιστήριο “Ξύστρα”, με ομιλητές το δρ. Χρήστο Ταουσάνη, διδάκτορα ΑΠΘ, Σύμβουλο σταδιοδρομίας και συγγραφέα της σειράς οδηγών σπουδών “ΕΠΙΛΕΓΩ Σπουδές & Επάγγελμα” και τον Γεώργιος Γατούδη, Σύμβουλο σταδιοδρομίας Employ.

Η πρώτη ομιλία με ομιλητή τον Γεώργιο Γατούδη θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων Ntore Gastronomy & Symposia (5ος όροφος), στην πλατεία Ελευθερίας.

Η δεύτερη ομιλία με ομιλητή τον δρ. Χρήστο Ταουσάνη θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων Ntore Gastronomy & Symposia (5ος όροφος), στην πλατεία Ελευθερίας.

Οι μαθητές και οι γονείς τους θα ενημερωθούν για όλα τα στοιχεία που αφορούν στην εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, για τις σπουδές και τα επαγγέλματα, για το νέο εκπαιδευτικό σύστημα και τις αλλαγές στο “Νέο Λύκειο”, καθώς και για τα νέα δεδομένα στο μηχανογραφικό δελτίο του 2017.

Οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας θα αναφερθούν σε πλήθος θεμάτων και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τις σχολές και τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές και τα πανεπιστήμια της Κύπρου.

Παράλληλα θα αναλύσουν ειδικά δεδομένα που αφορούν στις πανελλαδικές εξετάσεις, όπως οι μετεγγραφές, έξυπνες πληροφορίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων, τις κατηγορίες των αθλητών κ.ά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News