Εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Ελεύθερο Σημείο»

Ηράκλειο
Εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Ελεύθερο Σημείο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα

Μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου παρουσία τριών κοινωνικών ομάδων την περασμένη Δευτέρα οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε στην εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με τον Λευτέρη Συμβουλάκη από την ΚΡΗΤΗ TV.

Την ίδια ώρα οι εξελίξεις στις παρατάξεις είναι ραγδαίες ύστερα από τις ανεξαρτητοποιήσεις δύο ακόμη δημοτικών συμβούλων  από την παράταξη της πλειοψηφίας του Δήμου Ηρακλείου.

Πρόκειται για τους Μανώλη Χαιρέτη και Γιάννη Τσαπάκη. Στο πλατό της εκπομπής έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι των παρατάξεων Λαμπρινού, Κουράκη και Λυγερού.

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα.

Ο σφυγμός της τοπικής και κεντρικής επικαιρότητας σε μια εκλογική χρονιά και τα καρδιοχτύπια των πρωταγωνιστών καταγράφεται από μια διαφορετική προσέγγιση με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και απόψεις από προσκεκλημένους και πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με το δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη από την Κρήτη ΤV,  στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση δίνοντας στον κάθε πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε επίπεδο Δήμων αλλά και Περιφέρειας.

Κάθε Πέμπτη στις 10:15 το βράδυ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News