Ηράκλειο

Ο Βασίλης Λαμπρινός για τις αποχωρήσεις Χαιρέτη - Τσαπάκη

Τι δήλωσε ο δήμαρχος κ. Βασίλης Λαμπρινός με αφορμή τις πρόσφατες ανεξαρτητοποιήσεις των κ.κ. Μανώλη Χαιρέτη και Γιάννη Τσαπάκη

Με μια γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της Κίνησης «Δύναμη Πολιτών», Βασίλης Λαμπρινός, υιοθετώντας πλήρως τα σενάρια, που από νωρίς το μεσημέρι διακινούσαν «φίλια» προς την παράταξη του ΜΜΕ, κάνει λόγο για οργανωμένο σχέδιο των αποχωρήσεων αυτών.

Ταυτόχρονα στη δήλωσή του προαναγγέλλει ότι θα υπάρχουν και άλλες αποχωρήσεις που όπως υποστηρίζει σε καμία περίπτωση δεν θα κάμψουν την δυναμική της παράταξης.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή τις πρόσφατες ανεξαρτητοποιήσεις των κ.κ. Μανώλη Χαιρέτη και Γιάννη Τσαπάκη και καθώς από ό,τι διαβάζω φαίνεται ότι και σήμερα… διαλυόμαστε, έχω να δηλώσω τα εξής:

- Εύχομαι και στους δυο καλή τύχη σε ό,τι επιλέξουν από εδώ και εμπρός και τους ευχαριστώ για την προσφορά τους στην παράταξη.

 -  Οι αποχωρήσεις αυτές, από καιρό γνωστές  σε εμάς και προδιαγεγραμμένες -κι ας άργησαν, όπως είναι και όποιες  ακολουθήσουν (εκτός από εκείνες για τις οποίες συντρέχουν ειδικοί λόγοι) δεν γίνονται σε τυχαίο χρόνο: αντίθετα εξυπηρετούν ένα ευρύτερο σχεδιασμό, σε συνδυασμό με άλλες  δράσεις που περιέργως συνέπεσαν αυτήν την εβδομάδα.

 - Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά, τον τρόπο και τον χρόνο δηλαδή που επιλέγει ο καθένας να δημοσιοποιήσει την ανεξαρτητοποίησή του και τι μπορεί να εξυπηρετεί με τέτοιες κινήσεις, λίγο πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, θα το κρίνουν οι δημότες.

- Ως Δημοτική Αρχή, συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά για την πρόοδο της πόλης. Τι πετύχαμε και τι όχι, κι αυτό θα το κρίνουν οι δημότες. Όσοι βιάζονται να προεξοφλήσουν την κρίση τους, αλλά αργοπόρησαν χαρακτηριστικά να αντιληφθούν ότι δεν τους αντιπροσωπεύει η «Δύναμη Πολιτών», ας περιμένουν λίγο. Ενδεχομένως να εκπλαγούν.

- Ως Δύναμη Πολιτών, συνεχίζουμε να ενισχυόμαστε με εξαιρετικούς νέους υποψηφίους, οι οποίοι μαζί με τα δοκιμασμένα στελέχη της παράταξης, συγκροτούν την πιο δυνατή ομάδα για το σήμερα και το αύριο του Δήμου Ηρακλείου. Την ομάδα η οποία με την εντολή των δημοτών θα συνεχίσει τη διαδρομή που έχουμε ξεκινήσει από το 2014 και έχει μια κατεύθυνση: μπροστά. Μόνο μπροστά!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια