Στο σκαμνί ο σεκιουριτάς για τις «αναλήψεις» του 1,3 εκ. ευρώ

Ηράκλειο
Στο σκαμνί ο σεκιουριτάς για τις «αναλήψεις» του 1,3 εκ. ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδίκαση της υπόθεσης επρόκειτο να γίνει πριν από λίγες μέρες

Σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί - κατά πάσα πιθανότητα - η δίκη του Κρητικού πρώην υπαλλήλου εταιρείας security, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια φέρεται να προχώρησε σε υπεξαίρεση ποσού μεγαλύτερου του 1,3 εκατομμυρίου ευρώ.

Η εκδίκαση της υπόθεσης επρόκειτο να γίνει προχθές από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, ωστόσο, λόγω παρέλευσης του ωραρίου, η Έδρα διέκοψε τη συνεδρίαση για σήμερα Τετάρτη.

Ο 49χρονος κατηγορούμενος φέρεται να υπεξαίρεσε περισσότερα από 700.000 ευρώ από δεκάδες ΑΤΜ από διάφορες περιοχές της Κρήτης, σε διάστημα μικρότερο του ενάμιση χρόνου. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τον 49χρονο, κατηγορούμενοι στην επίμαχη υπόθεση είναι τρία ακόμη άτομα. Η έκνομη δράση του 49χρονου φέρεται να διήρκεσε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από τις αρχές του 2014 έως τον Μάιο του 2015.

Ειδικότερα, ο βασικός κατηγορούμενος φέρεται να αφαιρούσε σταδιακά από ΑΤΜ τραπεζών χρηματικά ποσά, τα οποία ιδιοποιείτο. Εκτός από την «ανάληψη» μετρητών στην οποία φέρεται να προέβαινε από ΑΤΜ, ο 49χρονος κατηγορείται, ακόμη, ότι τον Μάιο του 2015 άρπαξε από χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο γραφείο του, στην εταιρεία security, το ποσό των 534.292 ευρώ.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News