Πώς βρέθηκε κλειδωμένος ο 8χρονος στην τουαλέτα - Τι ισχυρίστηκαν οι γονείς

Ηράκλειο
Πώς βρέθηκε κλειδωμένος ο 8χρονος στην τουαλέτα - Τι ισχυρίστηκαν οι γονείς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κλάμα του μικρού αγοριού σήκωσε στο πόδι τους γείτονες, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ήταν παντελώς μόνος του ο 8χρονος στο σπίτι και μάλιστα κλειδωμένος στο χώρο της τουαλέτας

Οι γονείς αναζητήθηκαν και κατά την επιστροφή τους συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο πατέρας οδηγήθηκε και στο δικαστήριο.

Η δίκη του όμως αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη, καθώς κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου κατά συναυτουργία με την 30χρονη μητέρα του παιδιού, η οποία στο μεταξύ οδηγήθηκε και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, προκειμένου να αξιολογηθεί ψυχιατρικά.

Τι είπαν οι γονείς

Οι γονείς ισχυρίστηκαν ότι, είχαν μία αγροτική εργασία και είχαν άγνοια του γεγονότος, αυτό ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων, ο πατέρας του 8χρονου αγοριού κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

Ειδικότερα, ο πατέρας του 8χρονου κατά τη διάρκεια της απολογίας του είπε ότι έπρεπε να φύγει και να κάνει κάποιες εργατικές εργασίες και μάλιστα ζήτησε από τη σύζυγό του να τον ακολουθήσει για να τον βοηθήσει να μεταφέρει ένα αγροτικό μηχάνημα.

Επέμεινε ότι είχαν άγνοια για το γεγονός, όταν έφυγαν από το σπίτι και το μόνο που ισχυρίστηκαν είναι ότι μπορεί κάποια άλλα παιδιά να τον κλείδωσαν.

Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα λάβει χώρα στο Αυτόφωρο η εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ το αγοράκι εξετάστηκε και δεν έχει σημάδια κακοποίησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News