Ηράκλειο: 1.000 αιτήματα για λακκούβες μέσα σε δύο μήνες

Ηράκλειο
Ηράκλειο: 1.000 αιτήματα για λακκούβες μέσα σε δύο μήνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έσπασε» ήδη το ρεκόρ του 2018!  

Όχι 10 και 20, αλλά σχεδόν… 1.000 αιτήματα για λακκούβες στους δρόμους του Ηρακλείου κατατέθηκαν από τους δημότες, μέσα σε δύο μόλις μήνες.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι τα αιτήματα, μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019 είναι ήδη περισσότερα απ' όσα καταγράφηκαν μέσα σε όλη τη διάρκεια του 2018!

Κατά τη διάρκεια αυτοψίας του δημάρχου, κ. Βασίλη Λαμπρινού σε περιοχές που γίνονται ασφαλτοστρώσεις, ο ίδιος ενημερώθηκε από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη ότι από τα 929 αιτήματα που έχουν υποβληθεί το πρώτο δίμηνο του 2019, έχουν ήδη ολοκληρωθεί από την Τεχνική Υπηρεσία τα 604, ενώ άλλα 136 ολοκλήρωσε η ΔΕΥΑΗ.

Όπως δήλωσε ο κ. Λαμπρινός: «To πρόβλημα με το οδικό δίκτυο του Ηρακλείου είναι μεγάλο και χρόνιο. Φέτος επιδεινώθηκε με τις βροχές, ωστόσο θεωρώ ότι η καλή δουλειά που κάνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έχει αρχίζει να φαίνεται. Μάλιστα, πέρα από την εργολαβία που εξελίσσεται, και είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ στον Δήμο για ασφαλτοστρώσεις, καθώς και την προσπάθεια που καταβάλλουν τα δικά μας συνεργεία, τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν εργασίες σε κομμάτι της Λεωφόρου Κνωσσού, στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, στην Λεωφόρο Ικάρου και στο Παλαιό Εθνικό Δίκτυο εντός οικισμών, στο πλαίσιο της Διαβαθμιδικής που έχουμε συνάψει με την Περιφέρεια Κρήτης. Ευχαριστούμε τους δημότες για την βοήθεια που μας παρέχουν με την ενημέρωσή τους και τους ζητάμε να συνεχίσουν έτσι».

Υπενθυμίζεται ότι οι δημότες μπορούν να καταθέτουν τα αιτήματά τους για τις λακκούβες μέσω της εφαρμογής για κινητές συσκευές «Δημότης Ηρακλείου», μέσω της σελίδας facebook του Δήμου, αλλά και τηλεφωνικά στο 2813409409 και 2813409847.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News