Επιστρέφει σπίτι ο 35χρονος που σκότωσε τον πατέρα του στη Φορτέτσα - Δάκρυα χαράς

Ηράκλειο
Επιστρέφει σπίτι ο 35χρονος που σκότωσε τον πατέρα του στη Φορτέτσα - Δάκρυα χαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποινή 12 ετών στον πατροκτόνο που όμως επιστρέφει σπίτι

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε 35χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο του πατέρα του, τα προπερασμένα Χριστούγεννα, στην Φορτέτσα του Ηρακλείου που συγκλόνισε την Κρήτη.

Ο εισαγγελέας πρότεινε κάθειρξη 12 ετών με μειωμένο καταλογισμό λόγω ανυπαίτιας μέθης από αλκοόλ. Η πρόταση έγινε δεκτή και ο 35χρονος κρίθηκε ένοχος με ποινή 12 ετών.

Η απόφαση ωστόσο έχει αναστέλλουσα δύναμη και ο 35χρονος θα ασκήσει έφεση. Μάλιστα για τον 35χρονο που επιστρέφει πλέον σπίτι του, οι συγγενείς ξέσπασαν σε δάκρυα καθώς τάχθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό.

Η υπόθεση

Το θλιβερό συμβάν έλαβε χώρα αργά το βράδυ των Χριστουγέννων του 2017, μέσα στο σπίτι του άτυχου 61χρονου, στη συνοικία της Φορτέτσας.

Νωρίτερα, την ίδια ημέρα, ο εκλιπών βρισκόταν σε καφετέρια της περιοχής μαζί με τον γιο του, γιορτάζοντας μαζί τα Χριστούγεννα. Ο 61χρονος, που φέρεται να βρήκε τον θάνατο από τα χέρια του παιδιού του, εντοπίστηκε νεκρός από στενό συγγενικό τους πρόσωπο λίγες ώρες μετά. Ακολούθησαν σκηνές αλλοφροσύνης, με τη συγγενή των δύο ανδρών να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που έβλεπε με τα μάτια της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News