Πολίτες στο Δημοτικό Συμβούλιο για λαϊκή και πάρκινγκ

Ηράκλειο
Πολίτες στο Δημοτικό Συμβούλιο για λαϊκή και πάρκινγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λύσεις και συγκεκριμένες απαντήσεις ζητούν από τη Δημοτική Αρχή πολίτες του Ηρακλείου

Το «παρών» έδωσαν το βράδυ της Δευτέρας πλήθος πολιτών από περιοχές του Ηρακλείου και συγκεκριμένα από Αλικαρνασσό, Πόρο και Μασταμπά, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι κάτοικοι ζητούν λύσεις και απαντήσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τη Δημοτική Αρχή, καθώς όπως οι ίδιοι αναφέρουν, τους έχει αφήσει στο περιθώριο.

Άλλο ένα «καυτό» θέμα που απασχόλησε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι αυτό της Λαϊκής Αγοράς και συγκεκριμένα η μεταφορά της από τη Δημοκρατίας στη Λ. Ηροδότου.

Οι κάτοικοι ανέφεραν ότι δεν επιθυμούν τη μεταφορά της στην Ηροδότου, ενώ όλοι πρότειναν ως καλύτερη λύση τη μεταφορά της στην περιοχή του Φάρου.

Σημειώνεται ωστόσο ότι υπάρχει σχετική εισήγηση και προτροπή του Δήμου και ειδικότερα της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής να μεταφερθεί στην Ηροδότου. 

Ωστόσο λόγω της έντονης αντίδρασης των πολιτών ο Δήμαρχος προέτρεψε την αναστολή της λειτουργίας της, για 15 ημέρες, με την συγκεκριμένη πρόταση να γίνεται αποδεκτή και να περνάει κατά πλειοψηφία.

Το «παρών» στο Δημοτικό Συμβούλιο έδωσαν και κάτοικοι από περιοχές του κέντρου του Ηρακλείου, οι οποίοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την ποιότητα ζωής τους, ενώ ζήτησαν να χωρομετρηθούν χώροι στάθμευσης για τους ίδιους.

Επίσης το «παρών» στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας, έδωσαν και κάτοικοι από την περιοχή του Πόρου οι οποίοι αντιδρούν για τη μετονομασία της οδού Κονίτσης σε Στ. Βαρδαβά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News