Την Τετάρτη στο εδώλιο ο Κρητικός «security» για την υπεξαίρεση του 1,3 εκ. €

Ηράκλειο
Την Τετάρτη στο εδώλιο ο Κρητικός «security» για την υπεξαίρεση του 1,3 εκ. €

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 49χρονος κατηγορούμενος φέρεται να υπεξαίρεσε περισσότερα από 700.000 ευρώ από δεκάδες ΑΤΜ από διάφορες περιοχές της Κρήτης

Μεθαύριο Τετάρτη θα γίνει τελικά - κατά πάσα πιθανότητα - η δίκη του Κρητικού πρώην υπαλλήλου εταιρείας security, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια, φέρεται να προχώρησε σε υπεξαίρεση ποσού μεγαλύτερου του 1.300.000 ευρώ.

Η εκδίκαση της υπόθεσης επρόκειτο να γίνει σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, ωστόσο, λόγω παρέλευσης του ωραρίου, η Έδρα διέκοψε τη συνεδρίαση του δικαστηρίου για μεθαύριο.

Ο 49χρονος κατηγορούμενος φέρεται να υπεξαίρεσε περισσότερα από 700.000 ευρώ από δεκάδες ΑΤΜ από διάφορες περιοχές της Κρήτης, σε διάστημα μικρότερο του ενάμιση χρόνου.

Ο βασικός κατηγορούμενος εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας σε εταιρεία security από το 2008, προβαίνοντας στον ανεφοδιασμό μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης μετρητών.

Η έκνομη δράση του, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται να διήρκεσε από τις αρχές του 2014 έως τον Μάιο του 2015.

Ειδικότερα, ο 49χρονος κατηγορείται ότι αφαιρούσε σταδιακά από ΑΤΜ τραπεζών χρηματικά ποσά, τα οποία ιδιοποιείτο.

Εκτός από την σταδιακή «ανάληψη» μετρητών στην οποία φέρεται να προέβαινε από ΑΤΜ, ο 49χρονος κατηγορείται, ακόμη, ότι τον Μάιο του 2015, άρπαξε από χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο γραφείο του, στην εταιρεία security, το ποσό των 534.292 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News